KINGBET Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2012


ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ αποφεύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Ρίγα. Η Εθνική μας ανέτρεψε το 1-0 του α’ ημιχρόνου, έβαλε την μπάλα κάτω στο β’ 45λεπτο, πήρε το διπλό από τη Λετονία και το ξεκίνημα σ’ αυτή την προκριματική φάση ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Μεστό, σοβαρό και, κυρίως, νικηφόρο. Σε κάθε ματς τούτης της… περιπέτειας, μετράει πρώτα απ’ όλα η ουσία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ενθουσίασε (δεν έχουμε άλλωστε τέτοιες απαιτήσεις), αλλά έπαιξε μεθοδικά, ήξερε τι ήθελε και πώς να το διεκδικήσει. Βοήθησε και ο Σάντος από τον πάγκο, βοήθησε και ο Σαμαράς με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, βοήθησε όμως το σθένος και το πάθος των διεθνών μας. Φαίνεται στο βλέμμα τους. Γουστάρουν να παίζουν με το εθνόσημο στο στήθος, τρελαίνονται στην ήττα, παλεύουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.



Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κρατήσουμε από το ματς με τη Λετονία. Ούτε περιμένουμε να αλλάξει κάτι δραματικά στο τρόπο παιχνιδιού απόψε, κόντρα στη Λιθουανία. Μια ομάδα που δεν μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια και που δεν μπορεί να μας κοντράρει. Παρότι βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, έχουμε τη βεβαιότητα ότι η Εθνική μας θα πετύχει τη δεύτερη νίκη της και μετά θα περιμένει ήσυχη την αναμέτρηση με τη Βοσνία σε έναν μήνα ακριβώς.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ διεξάγονται απόψε στη ζώνη της Ευρώπης, άλλα τέσσερα από τη Λατινική Αμερική, έξι από τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική και τέσσερα από την Ασία, σε μια αγωνιστική όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Βέλγιο – Κροατία, Ισραήλ – Ρωσία, Ελβετία – Αλβανία (εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα έχει γράψει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 11), Ουγγαρία – Ολλανδία, Αγγλία – Ουκρανία και Αυστρία – Γερμανία, άλλωστε αυτοί είναι οι αγώνες όπου οι προσφερόμενες αποδόσεις αξίζουν της προσοχής μας.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει μεσοβδόμαδα; Πλήρες πρόγραμμα σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, σκόρπια ματς από Α’ Αγγλίας, Β’ Νορβηγίας, Αμερική και Φινλανδία, εν αναμονή της επανέναρξης των πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου όλα τα πρωταθλήματα θα είναι στο φουλ. Μελετήσετε προσεκτικά, διαβάστε στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα των αγώνων λίγο πριν από τη σέντρα, ακούστε στο διαδικτυακό www.betradio.com τις προτάσεις των παραγωγών και τα μηνύματα των ακροατών και καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις