KINGBET Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2012


Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώνεται και τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα μεγάλα ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας. Για ρίξτε μια ματιά στο κουπόνι του τετραημέρου και θα καταλάβετε. Ας ξεκινήσουμε με την Αγγλία, όπου δεσπόζει η σύγκρουση Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κόντρα των δύο συλλόγων έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες με το θέμα για τα θύματα του «Χίλσμπορο», αλλά και αγωνιστικά προξενεί ενδιαφέρον καθώς οι «ρεντς» αναζητούν επειγόντως μια νίκη και, όπως γράφει ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 15), το φετινό είναι το χειρότερο ξεκίνημά τους από το 1911. Για το ματς του «Ανφιλντ» υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στο φύλλο της Παρασκευής, με πολλά και… παράξενα στατιστικά.



Αλλάζουμε πόλη, όχι όμως χώρα, ούτε κατηγορία. Αλλο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ, ο αγώνας στο Μάντσεστερ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Σίτι και την Αρσεναλ. Τι κρατάμε από εδώ; Τα επιθετικά όπλα των δύο αντιπάλων, αλλά και το γεγονός ότι οι 9 από τους 10 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήταν no goal.

ΠΑΜΕ στη Γερμανία. Σάλκε και Μπάγερν μπαίνουν από νωρίς στα… βαθιά, καθώς το πρώτο ντέρμπι της σεζόν τις φέρνει αντιμέτωπες πολύ νωρίς. Η ομάδα του Στέφενς μετράει ήδη μία απώλεια (το 2-2 στην πρεμιέρα με το Αννόβερο), αλλά στο γήπεδό της έχει 11 νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια της! Οσο για την Μπάγερν, η εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν επανέφερε την αισιοδοξία ότι φέτος δεν θα υποπέσει στα λάθη της τελευταίας διετίας που την έριξαν από το θρόνο. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ επισκέπτεται το λιμάνι του Αμβούργου, ενώ ενδιαφέρον ζευγάρι υπάρχει και την Κυριακή, με τη Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, άπαντες περιμένουν την αντίδραση της Μίλαν μετά τα απανωτά «χαστούκια» των τελευταίων ημερών, αλλά η Ουντινέζε δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, εύκολο εμπόδιο για τους «ροσονέρι». Η Ρόμα έχει δύσκολη έξοδο με την Κάλιαρι, η Γιούβε φιλοξενεί την Κιέβο, η Ιντερ τη Σιένα, ενώ στο νότο, Κατάνια και Νάπολι υπόσχονται… πολύ ξύλο.

Στην Ισπανία, οι δύο «αιώνιοι», Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς η μεν Μπάρτσα υποδέχεται τη Γρανάδα, η δε «βασίλισσα» παίζει στο Βαγιέκας με τη συντοπίτισσα Βαγιεκάνο και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες, άλλωστε έχει μείνει 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και δεν επιτρέπονται γκέλες.

Σπουδαίο ματς στη Γαλλία, μεταξύ Λιλ – Λυών, η Παρί δοκιμάζεται στην Κορσική με την Μπαστιά, Αϊντχόφεν – Φέγενορντ στην Ολλανδία, Φενέρμπαχτσε – Τράμπζονσπορ στην Τουρκία. Τέλος, στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει η μάχη Παναθηναϊκού – Ατρόμητου στη Λιβαδειά τη Δευτέρα.

Πλήρη ρεπορτάζ, στατιστικά, πίνακες, παρασκήνιο, στήλες και ειδικά στοιχήματα θα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής, τα τελευταία νέα όλων των αγώνων στο www.kingbet.eu, ενώ προτάσεις, την κίνηση της αγοράς και τις εκτιμήσεις των συντακτών στο διαδικτυακό www.betradio.com.
Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις