KINGBET Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012


ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ για τη Βραζιλία ξεκινάει την Παρασκευή. Οι Εθνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ελπίδα να δώσουν το «παρών» στη φιέστα το καλοκαίρι του 2014. Πενήντα ευρωπαϊκές χώρες, δεκατρία εισιτήρια, σε έναν μαραθώνιο δεκατεσσάρων μηνών στην πιο δύσκολη προκριματική ζώνη. Ανάμεσά τους βέβαια και η δική μας Εθνική, που κουβαλά την προίκα από την παρουσία της στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (δύο EURO και ένα Μουντιάλ) και με όπλο την παρακαταθήκη από τις επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί στον 7ο προκριματικό όμιλο. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών, το ελληνικό συγκρότημα καλείται να πετύχει τις δύο πρώτες νίκες ώστε να μεταφέρει την πίεση σε Βοσνία και Σλοβακία, τις δύο θεωρητικά ομάδες που μπορούν να μας απειλήσουν.



Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ των προκριματικών του Μουντιάλ δεσπόζει στο κουπόνι του τετραημέρου, ωστόσο αγώνες διεξάγονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και όχι μόνο στην Ευρώπη. Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική, μαζί με τρία διεθνή φιλικά. Επίσης, υπάρχουν και 28 ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 21, από όπου θα γνωρίζουμε τις 14 ομάδες που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ.

ΕΚΤΟΣ από Εθνικές ομάδες, στο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας βρίσκουμε τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους χωρίς να επηρεαστούν από τις απουσίες διεθνών παικτών.

Πλήρες πρόγραμμα σε Αργεντινή και Βραζιλία, που διεξάγονται παράλληλα με τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής, αφήνοντας αρκετές ομάδες χωρίς τους καλύτερους παίκτες, σε Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας και Β’ Νορβηγίας, όπου θα πρέπει να συνυπολογίσετε τις σοβαρές απουσίες που θα έχουν κάποιες ομάδες λόγω Under 21 και σε Ιρλανδία, Αμερική και Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας.

Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε στις σελίδες της εφημερίδας, μαζί φυσικά με προτάσεις, στατιστικά, στήλες, παρασκήνιο, ενώ τα τελευταία νέα μπορείτε να τα διαβάσετε στο www.kingbet.eu.

Τέλος, στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις, την κίνηση της αγοράς, μαζί με τα μηνύματα των ακροατών που παρεμβαίνουν καταθέτοντας τις δικές τους εκτιμήσεις. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με τη 2η αγωνιστική των προκριματικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις