KINGBET Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2012


ΤΩΡΑ, έχει μπάλα. Και μάλιστα, σε υψηλό επίπεδο. Εντάξει, ενδιαφέροντες οι προκριματικοί γύροι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η αίγλη της φάσης των ομίλων δεν συγκρίνεται. Εκεί όπου συναντιούνται οι 32 κορυφαίες ομάδες της «γηραιάς ηπείρου», εκεί όπου έχουμε παρακολουθήσει συναρπαστικά ματς όλα αυτά τα χρόνια, από τότε δηλαδή που το «σεντόνι» έχει μπει στη ζωή μας. Πρεμιέρα απόψε λοιπόν, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη απέναντι στη Σάλκε. Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» στο σημερινό ματς, πέρα από τη δεδομένη συμπαράσταση που θα έχουν από τον κόσμο τους, αποτελεί και η παράδοση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Θυμηθείτε μόνο τι πέτυχαν κόντρα σε Λεβερκούζεν, Χέρτα, Βέρντερ και Ντόρτμουντ.



Επίσης, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε παιχνίδι στα πόδια του, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ολα αυτά δικαιολογούν την αισιοδοξία που υπάρχει στο λιμάνι. Από τα υπόλοιπα ματς της 1ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν ασφαλώς η σύγκρουση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι με τη Γιουβέντους. Αγώνες που όχι μόνο προκαλούν το βλέμμα των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά προσφέρονται και για δυνατά πονταρίσματα.

ΠΑΜΕ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Παναθηναϊκό μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας σ’ αυτή τη διοργάνωση, να δοκιμάζεται στο Μάριμπορ, στο ματς που πάση θυσία πρέπει να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλό του. Οι «πράσινοι» οφείλουν να φορέσουν το ευρωπαϊκό κοστούμι τους και να φύγουν από τη Σλοβενία με τους τρεις βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι και το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου, Τότεναμ – Λάτσιο.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει αυτό το κουπόνι; Πλήρη αγωνιστική σε Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας, Β’ Αγγλίας, Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας, Β’ Βραζιλίας, Β’ Σουηδίας, Φινλανδία, Αμερική, Σουνταμερικάνα και το μεγάλο φιλικό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Οσο για το τι θα βρείτε στο σημερινό φύλλο, έχουμε και λέμε: Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, παράδοση, επιδόσεις διαιτητών και τα καλύτερα στατιστικά, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για τους αγώνες.

Ακόμα, στο www.kingbet.eu θα βρείτε τα τελευταία νέα, μαζί με τις συνθέσεις των αγώνων και στο www.betradio.com τις εκτιμήσεις των παραγωγών, τις προτάσεις των ακροατών και τις κινήσεις όλης της αγοράς. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις