KINGBET Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2012


ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να πάρουμε μια βαθιά… ανάσα για να μπούμε μετά στα βαθιά. Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών ομάδων μάς έδωσε την ευκαιρία να φορτώσουμε μπαταρίες ενόψει του δύσκολου μήνα που ακολουθεί, μέχρι δηλαδή το επόμενο… pause στα μέσα Οκτωβρίου. Στο νέο τεύχος σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα των κορυφαίων ομάδων κάθε χώρας μετά από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Κι αν δείτε τι κάνει η Μπαρτσελόνα, θα καταλάβετε πόσο επηρεάζονται ορισμένες εξ αυτών από τη 15ήμερη χαλάρωση. Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του κουπονιού που έχουμε μπροστά μας. Το πρώτο είναι η νέα είσοδος, το πρωτάθλημα της Κύπρου, που από τώρα και στο εξής θα μας συντροφεύει στοιχηματικά κάθε βδομάδα. Το δεύτερο είναι οι δύσκολες αποστολές που έχουν 8 πρωταθλήτριες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αλλωστε, αυτό το στοιχείο επιλέξαμε και στο εξώφυλλο.



Ξεκινάμε με τη δική μας Σούπερ Λίγκα και την εκστρατεία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, τρεις μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς στην περιφέρεια έχει όμως και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ από τα ματς της 3ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η μάχη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αρη.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, υπάρχει κάτι που σπάνια συμβαίνει. Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ αγωνίζονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Γι’ αυτό, ο Μάκης Μηνδρινός έψαξε και βρήκε τι αποτελέσματα έχουν φέρει Σίτι και Γιουνάιτεντ όταν παίζουν ταυτόχρονα. Θα μάθετε ότι από τις 13 τελευταίες φορές, τις 9 δεν κατάφεραν να κερδίσουν και οι δύο! Πολύ ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα μεταξύ Εβερτον και Νιούκαστλ, ενώ η Τσέλσι πηγαίνει στο κοντινό «Λόφτους Ρόουντ» και η Λίβερπουλ στο βορεινό Σάντερλαντ.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, τα δύο «ονόματα» έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν και η Μπάγερν τη Μάιντζ, σε αντίθεση με τη Σάλκε, που πριν έρθει στο Φάληρο θα δοκιμαστεί στη Βαυαρία με την Γκρόιτερ Φιρτ. Αλλες 6 εν ενεργεία πρωταθλήτριες έχουν ταξίδι μπροστά τους.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τζένοα, η Ρεάλ τη Σεβίλλη, η Σέλτικ τη Σεντ Τζόνστον, η Γαλατασαράι την Αντάλιασπορ, η Μονπελιέ τη Ρεμς και η Αντερλεχτ τη Λιρς, σε ματς που θα πάρουν αρκετό ποντάρισμα, καθώς οι αποδόσεις είναι αρκετά ελκυστικές.

Μελετήστε όλα τα στοιχεία που σας προσφέρουμε στις 96 σελίδες της εφημερίδας, σερφάρετε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των ομάδων, ακούστε στο www.betradio.com τις εκτιμήσεις των παραγωγών, την κίνηση της αγοράς, τις προτάσεις των ακροατών και καλή επιτυχία. Την Τρίτη πάλι εδώ, με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις