KINGBET Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2012


ΚΟΥΠΟΝΙ ειδικών συνθηκών είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Και λέμε «ειδικών συνθηκών», γιατί δεν περιλαμβάνει μεγάλα «ονόματα», γιατί χρειάζεται προσεκτική μελέτη και γιατί προσφέρει ευκαιρίες, καθώς –όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- οι αποδόσεις κρίνονται ελκυστικές σε μεγάλο βαθμό. Πάμε να το αναλύσουμε.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ με Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, τη διοργάνωση όπου μετέχουν μόνον οι ομάδες της Α’ και Β’ Αγγλίας. Το κίνητρο, πέρα από τη δόξα της συμμετοχής στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», είναι οικονομικό, αλλά σ’ αυτούς τους αγώνες οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν παίκτες και σχήματα ενόψει πρωταθλήματος. Λογικό λοιπόν να κάνουν πολλές αλλαγές, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες εκπλήξεων.



ΠΛΗΡΕΣ πρόγραμμα στην Κόνφερενς και ο Κώστας Φίλιος καταγράφει όλο ρεπορτάζ των ομάδων, μαζί φυσικά με τις προτάσεις του για τα ματς που αξίζει να παιχτούν. Επίσης, βρίσκουμε 8 αγώνες από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 21, κρίσιμες αναμετρήσεις για πρόκριση στα τελικά. Εχουμε ακόμα τρία αμερικάνικα ματς και είκοσι από τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Αχιλλέας Κρόκος εφιστά την προσοχή, καθώς θα απουσιάσουν οι διεθνείς, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες που αλλάζουν τις ισορροπίες στις -ούτως ή άλλως καταπονημένες από το βαρύ πρόγραμμα- ομάδες.

ΠΑΝΤΩΣ, μια που αυτή τη εβδομάδα (την Παρασκευή) ξεκινάνε τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ευρώπης, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε όλο το πρόγραμμα, αλλά και το ρεπορτάζ των 24 αγώνων της 1ης αγωνιστικής, μαζί με τα ρόστερ των Εθνικών ομάδων ώστε να έχετε όλο το χρόνο να διαβάσετε και να βρείτε τι θα παίξετε. Εννοείται, βέβαια, ότι στο φύλλο της Παρασκευής θα υπάρχει εκτενές και ανανεωμένο ρεπορτάζ για όλα τα παιχνίδια.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ νέα, όπως πάντα στο www.kingbet.eu, με προτάσεις, την κίνηση της αγοράς, στατιστικά και παρασκήνιο, ενώ στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε τις εκτιμήσεις των παραγωγών, συμμετέχοντας και με δικά σας μηνύματα.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις