KINGBET Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2012


ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ το λάθος και προγραμματίσετε πολλές δουλειές για το Σάββατο. Ή, μάλλον, ό,τι έχετε, φροντίστε να το τελειώσετε γρήγορα, γιατί από το μεσημέρι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα έχει μπάλα. Και τι μπάλα… Στις 14.45 το ραντεβού με την Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ματς. Αρσεναλ – Τσέλσι στο «Εμιρεϊτς», στο πρώτο ουσιαστικά δυνατό τεστ των πρωταθλητών Ευρώπης τη φετινή σεζόν και το τελευταίο τεστ των «κανονιέρηδων» πριν από τη μάχη με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη. Πριν ο διαιτητής Μάρτιν Ατκινσον σφυρίξει τη λήξη, θα έχουν ξεκινήσει Βέρντερ – Μπάγερν. Η επιστροφή του Πιζάρο ως αντίπαλος στην αγαπημένη του Βρέμη, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα συναντήσουν οι Βαυαροί στην κούρσα της Μπουντεσλίγκα.



ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6.30 το απόγευμα, μπορούμε να πάρουμε μια βαθιά ανάσα. Εχουμε μια ώρα μπροστά μας να κάνουμε τις… τελευταίες δουλειές. Στις 7.30 αρχίζει ένα μεγάλο ματς στη δική μας Σούπερ Λίγκα, η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Κι αν μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν πολλά προβλήματα στις 4 πρώτες αγωνιστικές, μην είστε τόσο βέβαιοι ότι θα συμβεί το ίδιο και τώρα. Αλλά την ίδια ώρα έχει και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ.

Μπορεί οι «σπερς» να παραμένουν χωρίς νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» από το 1989, αλλά η φετινή Γιουνάιτεντ δεν έχει πείσει ακόμα (παρά τις διαδοχικές επιτυχίες της) ότι είναι άτρωτη. Οταν τελειώσουν αυτά τα δύο ματς, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις 10, πάμε πάλι στις τηλεοράσεις, πάλι στους υπολογιστές μας. Γιουβέντους – Ρόμα (όπως γράφει ο Πάνος Γαρίδης στη σελίδα 37, ο Ζέμαν κόντρα στους ορκισμένους εχθρούς του) και Αγιαξ – Τβέντε (από τα κορυφαία ζευγάρια στην Ολλανδία).

Και μη νομίζετε ότι το Σαββατόβραδο θα τελειώσει έτσι. Στις 11 έχει Σεβίλλη – Μπάρτσα, στην προσπάθεια των «μπλαουγκράνα» να διατηρήσουν απόσταση 8 βαθμών από τη Ρεάλ, μια βδομάδα πριν από το κλάσικο.

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ μπορούμε να πέσουμε για ύπνο μετά τη 10ωρη πανδαισία. Και να περιμένουμε πιο χαλαρά την Κυριακή. Εκεί, έχουμε το μεσημέρι τη μάχη Νότιγχαμ – Ντέρμπι (διαβάστε σχετικά το θέμα του Μάκη Μηνδρινού στη σελίδα 16) και αργότερα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Ολο το πρόγραμμα του τετραημέρου είναι πολύ ενδιαφέρον και μέσα από τις σελίδες του φύλλου της Παρασκευής ελπίζουμε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να οδηγηθείτε στο ταμείο.

Οσο για τα τελευταία νέα, όπως πάντα στο www.kingbet.eu, ενώ προτάσεις, τάσεις της αγοράς και μηνύματα στο διαδικτυακό www.betradio.com. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Χωρίς ανάσα δηλαδή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις