KINGBET Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου 2012


ΚΑΤΑΡΧΗΝ, να ξεκαθαρίσουμε γιατί κυκλοφορούμε σήμερα Δευτέρα. Η απεργία των ΜΜΕ υποχρεώνει όλες τις στοιχηματικές εφημερίδες να αλλάξουν μέρα έκδοσης και αντί για Τρίτη να κυκλοφορήσουν σήμερα. Και μη νομίζετε ότι η ενημέρωση είναι ελλιπής. Παρότι το μεσοβδόμαδο κουπόνι είναι τεράστιο (θα δείτε παρακάτω τι περιλαμβάνει), εμείς προνοήσαμε να έχουμε πλήρη ρεπορτάζ, προτάσεις και στατιστικά για τα ματς του τετραημέρου και μάλιστα με όλες τις τελευταίες ειδήσεις που θα σας οδηγήσουν στη σωστή μελέτη και, εν συνεχεία, στο ταμείο. Βέβαια, για ό,τι νεότερο προκύψει υπάρχει το σάιτ www.kingbet.eu και το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.betradio.com, όπου θα βρείτε ανανεωμένα ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις των συντακτών. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν μπροστά μας; Πέρα από τα 14 σημερινά ματς, για τα οποία πήρατε μια πρώτη γεύση στο φύλλο της Παρασκευής και σήμερα θα βρείτε τα τελευταία νέα, υπάρχουν άλλοι 125 αγώνες το τριήμερο Τρίτη – Πέμπτη και μάλιστα με φουλ δράση σε μεγάλα πρωταθλήματα.



Ξεκίνημα με Μπουντεσλίγκα, όπου έχουμε μεσοβδόμαδη αγωνιστική με σημαντικά παιχνίδια. Η καλπάζουσα Μπάγερν υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο η αναμέτρηση που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι αυτή της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ, που έχει μείνει ήδη 5 πόντους πίσω από την κορυφή και κινδυνεύει να απομακρυνθεί κι άλλο. Οσο για τους γηπεδούχους, αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και παραμένουν… βδέλλα στους Βαυαρούς, με 4 νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς. Πλήρες πρόγραμμα και στην Τσβάιτελιγκα, με την Κολωνία και την Αουε να βρίσκονται υπό πίεση, όπως γράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης (σελ. 26-27).

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ, πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, διαβάστε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (σελ. 10) για τη συμπεριφορά των ομάδων της Serie A σε μεσοβδόμαδες αγωνιστικές. Αύριο διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς, καθώς η φιλόδοξη Φιορεντίνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η οποία έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις γκέλες των άλλων «μεγάλων» της χώρας και έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή.

Ομως, το ενδιαφέρον στρέφεται στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου και αν αυτή την αγωνιστική συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα (Μίλαν – Κάλιαρι και Κιέβο – Ιντερ), τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Φουλ πρόγραμμα και στη Serie Β, με τη Σασσουόλο να βρίσκεται σε τροχιά ενός μεγάλου ρεκόρ (γράφει σχετικά ο Πάνος Γαρίδης στη σελίδα 29).

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, βρίσκουμε 16 ματς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας (ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ), πλήρη αγωνιστική στην Κόνφερενς και αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Σκωτίας, το Λιγκ Καπ Γαλλίας, την Ισπανία, το Κύπελλο Ολλανδίας, την Ελβετία, τη Σκανδιναβία, τη Βραζιλία, το Σουνταμερικάνα, σε ένα πρόγραμμα που θυμίζει… Σαββατοκύριακο. Καλή ανάγνωση, καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε, σταθερά αυτή τη φορά, την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις