KINGBET Τρίτης 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ τριήμερο που έχουμε μπροστά μας δεν περιλαμβάνει ευρωπαϊκά Κύπελλα (θα πρέπει να κάνετε υπομονή μια εβδομάδα), αλλά μη νομίζετε ότι οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Και μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, συγκρούονται σπουδαία ζευγάρια, όπως το Ιταλία – Γαλλία, το Ολλανδία – Γερμανία, το Τουρκία – Δανία και το Σουηδία – Αγγλία. Η δική μας Εθνική παίζει στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία του Τραπατόνι, στο τελευταίο τεστ για το 2012, αλλά και το μοναδικό πριν από τις τρεις σερί εκτός έδρας δοκιμασίες του νέου έτους, με Βοσνία, Λιθουανία και Λίχτενσταϊν. Πολλά καινούργια πρόσωπα είχε το προσκλητήριο του Φερνάντο Σάντος, στην προσπάθειά του να τσεκάρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει όταν τον ερχόμενο Μάρτιο ταξιδέψει στη Ζένιτσα για τον «τελικό» με την παρέα του Τζέκο.


ΠΑΜΕ ΚΑΙ στα υπόλοιπα φιλικά. Στο «Ενιο Ταρντίνι» της Πάρμα, η Ιταλία υποδέχεται τη Γαλλία, στο Αμστερνταμ η Ολλανδία περιμένει τη Γερμανία, στη Στοκχόλμη η Σουηδία φιλοξενεί την Αγγλία, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Τουρκία συγκρούεται με τη Δανία. Χαρακτηριστικό των περισσότερων αγώνων, όπως άλλωστε θα διαβάσετε και στα ρεπορτάζ, οι αλλαγές στα ρόστερ των Εθνικών ομάδων, καθώς είναι λογικό οι ομοσπονδιακοί προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το πρόγραμμα; Δύο ματς από τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης, τέσσερα από την Ασία, ένα από τη Β’ Γαλλίας, αναμετρήσεις από τα Κύπελλα Αγγλίας και Σκωτίας, τα μπαράζ σε Νορβηγία και Μεξικό, ένα παιχνίδι από το Σουνταμερικάνα, τα φιλικά για τις ομάδες Under-21 και την πλήρη αγωνιστική στην Αργεντινή.

Επίσης, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε πλήρη ενημέρωση για όλους τους αγώνες στο μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Γιουροκάπ, ΝΒΑ), για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (ΠΡΟ-ΠΟ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ), Ιππόδρομο και ένα δισέλιδο με τα νέα των πρακτόρων.

Πριν αποφασίσετε πού θα ποντάρετε τα χρήματά σας, πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για να δείτε τα τελευταία νέα και ακούστε το διαδικτυακό www.betradio.com με προτάσεις από τους παραγωγούς, στέλνοντας και τα δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις