KINGBET Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012


ΤΟ ΓΚΟΛ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Μονπελιέ πριν από 14 βράδια δεν έδωσε μόνο τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό. Του έδωσε ξανά το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά τη λήξη της φάσης των ομίλων, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί την έδρα του στα δύο ματς με τους Γάλλους (απόψε) και την Αρσεναλ στις 4 Δεκεμβρίου και αν μπορεί να πάρει κάτι από το Γκελζενκίρχεν στις 21 του μήνα κόντρα στη Σάλκε. Ολα αυτά είναι σενάρια και επιθυμίες για τους «ερυθρόλευκους». Προέχει να νικήσουν σήμερα στο φλεγόμενο «Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Γαλλίας, να διασφαλίσουν ουσιαστικά την 3η θέση στον όμιλο και κατόπιν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για μία από τις δύο πρώτες. Σε τι υπερέχει ο Ολυμπιακός; Σε όλα! Στην έδρα, στη δίψα, στο ρόστερ. Μα, πάνω απ’ όλα στην εμπειρία. Είδαμε και στο «Λα Μοσόν» ότι η Μονπελιέ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμά της, οπισθοχώρησε και έφυγε ηττημένη από το γήπεδό της.



Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς λίγο ή πολύ και τα 16 ματς είναι κρίσιμα. Ολα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και, αν εξαιρέσουμε τον 1ο όμιλο όπου Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν δεν δείχνουν να απειλούνται, στους υπόλοιπους γίνεται σφαγή, τόσο για τις δύο θέσεις που οδηγούν στους «16» όσο και για την τρίτη που εξασφαλίζει ένα εισιτήριο στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ασφαλώς, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρεάλ – Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι – Αγιαξ, Σάλκε – Αρσεναλ, Τσέλσι – Σαχτάρ, ενώ ένα στατιστικό στοιχείο για τις 32 ομάδες είναι ότι οι 12 από αυτές δεν κατάφεραν να νικήσουν στα εγχώρια πρωταθλήματά τους το περασμένο γουινέντ.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ διοργάνωση και πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου και εκεί έχουμε πολύ ενδιαφέροντα ματς. Ο Παναθηναϊκός εκστρατεύει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει στη Λάτσιο, σε μια πόλη που πριν από δυόμισι χρόνια πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες του (3-2 τη Ρόμα). Στόχος των «πρασίνων» είναι να επαναλάβουν τις θετικές εμφανίσεις στα εντός έδρας ματς με Τότεναμ και Λάτσιο, εξαντλώντας τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αλλωστε, η νίκη επί της ΑΕΚ έφερε την ηρεμία που τόσο αναζητούσαν τον τελευταίο καιρό ο Φερέιρα και οι παίκτες του.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Φουλ δράση από τις 4 μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τη Β’ Βραζιλίας και την Ιαπωνία, Κύπελλο Δανίας, αγώνες από Γαλλία, Σκωτία, Νορβηγία και τρία ματς από το Σουνταμερικάνα. Για όλα αυτά θα βρείτε πλήρη ενημέρωση στην King Bet της Τρίτης, ενώ στο www.kingbet.eu θα μάθετε τα τελευταία νέα και στο ανανεωμένο www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις και πολλά χρήσιμα στοιχεία για το ποντάρισμά σας. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις