KINGBET Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΤΟ βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, θα ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να διεκδικεί θέση ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τα σενάρια είναι τα εξής: εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν νικηφόρα από τη «Φέλτινς Αρίνα», κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, καθώς ξεπερνάνε τη Σάλκε στην κατάταξη και αποκτούν το πάνω χέρι για πρόκριση. Αν φέρουν ισοπαλία, θα μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις την τελευταία αγωνιστική, όταν υποδέχονται την Αρσεναλ, την ώρα που οι Γερμανοί θα δοκιμάζονται στο Μονπελιέ. Αν ηττηθούν, τότε αποχαιρετούν τη διοργάνωση και μαθηματικά, εφόσον βέβαια η Αρσεναλ νικήσει αύριο την πρωταθλήτρια Γαλλίας και συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Απλά μαθηματικά δηλαδή. Ωστόσο, οι πιθανότητες για την ομάδα του Ζαρντίμ δεν είναι μόνο μαθηματικές, είναι υπαρκτές. 

 Η παρουσία της και στα τέσσερα προηγούμενα ματς στον 2ο όμιλο, η πληθώρα επιλογών που έχει ο Πορτογάλος, αλλά και το κακό κλίμα που υπάρχει αυτές τις μέρες στη Σάλκε (διαβάστε σχετικά στη σελίδα 17) επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να διατηρεί την αισιοδοξία του ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει από την αυριανή μάχη. Απέναντί του και ένα Ελληνόπουλο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που λίγες ώρες πριν μπει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, μίλησε με τον Γεράσιμο Μανωλίδη και ευχήθηκε «να περάσουμε στην επόμενη φάση και οι δύο». Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στη σελίδα 10.

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ των ομίλων μαγνητίζει στο κουπόνι του τριημέρου, με κρίσιμα ματς σε όλα τα μέτωπα. Ξεχωρίζουν φυσικά το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ, το Γιουβέντους – Τσέλσι και το Βαλένθια – Μπάγερν, ωστόσο –όπως χαρακτηριστικά γράφει και ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 11)- από τις 80 ομάδες των δύο ευρωπαϊκών Κυπέλλων, μόνο οι 14 είναι άνετες…

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ διοργάνωση, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο. Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Μάριμπορ, με τριπλό στόχο: να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που έδειξε με τον ΠΑΟΚ προχτές στο ντεμπούτο του Ρότσα, να… εκδικηθεί για το ταπεινωτικό 3-0 της Σλοβενίας και να μαζέψει βαθμούς στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Το ηθικό των παικτών εκτοξεύτηκε, ο κόσμος αγκάλιασε τη νέα προσπάθεια και οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μεθαύριο στο πρώτο τρίποντο.

ΚΑΤΑ ΤΑ άλλα, στο κουπόνι θα βρείτε: αναμετρήσεις από Α’, Β’ Αγγλίας, Κόνφερενς, Β’ Σκωτίας, Νορβηγία, Σουνταμερικάνα και Μεξικό, σε ένα πρόγραμμα με αρκετές επιλογές για ποντάρισμα. Γι’ αυτό, χρειάζεται προσεκτική μελέτη του σημερινού φύλλου, «επίσκεψη» στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων, ενώ στο www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε προτάσεις, κίνηση της αγοράς και τα μηνύματα των ακροατών. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε σε τρεις μέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις