KINGBET Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2012


ΣΤΗΝ ΚΙΝG BET της Παρασκευής δεν θα βρείτε τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ για τους αγώνες από Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα. Ο λόγος είναι ότι οι υπάλληλοι του Οργανισμού κατεβαίνουν σε απεργία σήμερα κι έτσι το κουπόνι θα βγει αύριο, θα διατίθεται δε από τα πρακτορεία, ενώ μπορείτε να το βρείτε και στο www.kingbet.eu. Ωστόσο, για να πάρετε μια γεύση σχετικά με το πού θα κυμανθούν οι αποδόσεις, εμείς σας παρουσιάζουμε σε ΟΛΑ τα ματς τον μέσο όρο των εταιρειών όπως αυτός διαμορφώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, για τις αλλαγές που θα προκύψουν έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε από το www.sportodds.eu. Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τετραημέρου, που περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα.



ΞΕΚΙΝΗΜΑ με Καμπιονάτο και το ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης» ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ο Ζντένεκ Ζέμαν, που έχει δουλέψει και στις δύο ομάδες, αλλά –όπως θυμίζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος (σελ. 95)- σε μια σεζόν ηττήθηκε, την προηγούμενη φορά που βρισκόταν στον πάγκο των «τζιαλορόσι», σε τέσσερα ματς από τη Λάτσιο! Ο Πάνος Γαρίδης (σελ. 39) ακτινογραφεί τη σύγκρουση των δύο μονομάχων της Ρώμης και θυμίζει τους αριθμούς που συνοδεύουν αυτά τα ματς.

Μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει και η Πρέμιερ Λιγκ. Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ, για το οποίο ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 17) ανακάλυψε ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο που αφορά τον «καλό Νοέμβρη» και την «κακή Κυριακή» των «ρεντς». Ωστόσο, στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας βρίσκουμε και άλλα ελκυστικά ματς, όπως το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, το Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Αρσεναλ – Φούλαμ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ δικό μας πρωτάθλημα. Μπορεί η ΑΕΚ να περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της, όμως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κινητοποιήσει τον κόσμο της, που θα θελήσει να βοηθήσει την ομάδα του σ’ αυτό το δύσκολο ματς. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι», λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ, πάνε στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστούν την πρωτιά στη βαθμολογία.

Ενδιαφέρον, όμως, έχουν και τα άλλα 7 ματς της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, για τα οποία θα βρείτε αναλύσεις, στατιστικά και ειδικά στοιχήματα στις σελίδες 12-13. Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, ξεχωρίζει το Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, το Μονπελιέ – Παρί στη Γαλλία (χωρίς Ιμπραΐμοβιτς οι Παριζιάνοι), το Παλμέιρας – Φλουμινένσε στη Βραζιλία (ο Σταύρος Κολίλας έχει το σχετικό θέμα, σελ. 11), ενώ σε Μεξικό και Β’ Νορβηγίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική.

Μελετήστε προσεκτικά, επισκεφθείτε το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις, ακούστε στο ανανεωμένο www.betradio.com προτάσεις των συντακτών, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία. Τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις