KINGBET Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2012


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κουπόνι του Νοεμβρίου και το πρώτο του Δεκεμβρίου τα έχει όλα. Από αναμετρήσεις κορυφής, μέχρι τοπικά ντέρμπι και δύο τελικούς. Για πάμε να τα δούμε. Στη Γερμανία, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ, σε ένα ματς που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου, καθώς αν η ομάδα του Χάινκες νικήσει, τότε μπορεί από τώρα να βγάζει σιγά σιγά τις σαμπάνιες από το ψυγείο. Ωστόσο, ο Κλοπ και οι παίκτες του προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους, αφού μετράνε πέντε σερί νίκες επί της Μπάγερν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τη μοναδική νίκη των Βαυαρών να καταγράφεται στο Σούπερ Καπ τον Αύγουστο. Τα υπόλοιπα, στο θέμα που ετοίμασε ο Γεράσιμος Μανωλίδης (σελ. 35).



ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, δεν υπάρχει «τοπ» αγώνας, αλλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (παίζει στο Ρέντινγκ), την Τσέλσι (με τη Γουέστ Χαμ εκτός) και την Τότεναμ (με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ») ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα. Ούτε όμως η Σίτι έχει εύκολο έργο κόντρα στην Εβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να καταγράφουν 7 νίκες στα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς! Από το Νησί κρατάμε και το Μίλτον Κέινς Ντονς – Γουίμπλεντον στο Κύπελλο, για το μπορείτε να διαβάσετε ένα εξαιρετικό θέμα του Billara (σελ. 10).

Στην Ισπανία, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι αποτέλεσμα έβγαλε η ψηφοφορία σε φόρουμ οπαδών της Μπαρτσελόνα στο ερώτημα: «Ποια ομάδα μάς συμφέρει να νικήσει στη Μαδρίτη; Η Ρεάλ ή η Ατλέτικο;». Η εκπληκτική φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος», οι πρόσφατες δηλώσεις Μουρίνιο και το μίσος ανάμεσα στους δύο συλλόγους της πρωτεύουσας δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα στην αυριανή σύγκρουση.

ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ, Γιουβέντους και Τορίνο ξανασυναντιούνται τρεισήμισι χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση, στο μεγάλο ντέρμπι του Πιεμόντε (τις λεπτομέρειες έχει ο Πάνος Γαρίδης, σελ. 41), ενώ η αναγεννημένη Μίλαν δοκιμάζεται στη Σικελία (με την Κατάνια) και η Ρόμα στην Τοσκάνη (με τη Σιένα).

Στη δική μας Σούπερ Λίγκα συναντάμε το δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, την εκστρατεία του ΠΑΟΚ στη Βέροια και τη… νοκ άουτ αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα.

Κατά τα άλλα, έχουμε Αγιαξ – Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, τελικό πλέι οφ σε Μεξικό και Αμερική, τελευταία αγωνιστική σε Α’ Βραζιλίας και Ιαπωνία, Κύπελλο σε Σκωτία, Πορτογαλία και φουλ πρόγραμμα σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα. Η σωστή μελέτη των 96 σελίδων του King Bet της Παρασκευής, η δική σας γνώση και η έμπνευση αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας. Καλό τετραήμερο και ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις