KINGBET Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2012


ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του εξωφύλλου, ο Λουίς Σουάρες δείχνει σαν να παρακαλάει τον Θεό. Είτε για να βοηθήσει λίγο τη Λίβερπουλ ώστε να βγει από το τέλμα είτε για ένα ρεπό, που τόσο πολύ χρειάζεται ο ίδιος και γενικά όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ. Βλέπετε, μετά τα ευρωπαϊκά Κύπελλα την περασμένη εβδομάδα και την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, «καπάκι» έρχονται τα ματς σήμερα και αύριο στην εμβόλιμη 14η μέρα του προγράμματος. Τι περιλαμβάνει το μενού; Αμφίρροπα ματς (ξεχωρίζουν Τότεναμ – Λίβερπουλ και Εβερτον – Αρσεναλ), βατές αποστολές για Γιουνάιτεντ (εντός με Γουέστ Χαμ) και Σίτι (εκτός με Γουίγκαν), το ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της ΚΠΡ (σε εξάποντο κόντρα στη Σάντερλαντ), τη δεύτερη απόπειρα του Ράφα Μπενίτεθ να… κερδίσει τους φίλους της Τσέλσι (με τη Σίτι την Κυριακή τα άκουσε ο Ισπανός).



ΟΥΤΕ ΣΤΗ Γερμανία όμως θα πάρουν ανάσα. Τα ίδια κι εδώ. Φουλ δράση σε Α’ και Β’ κατηγορία, με την αναμέτρηση Αμβούργο – Σάλκε να συγκεντρώνει τα βλέμματα, καθώς η Μπάγερν ταξιδεύει στο Φράιμπουργκ και η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδες δηλαδή στα μέτρα τους, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι το ερχόμενo Σάββατο, που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την κούρσα του πρωταθλήματος, ειδικά δε αν οι Βαυαροί κερδίσουν.

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ όμως ότι σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία θα… κάθονται μεσοβδόμαδα. Υπάρχουν ένα ματς από το Καμπιονάτο και έξι από το Κόπα Ιτάλια, επαναληπτικοί στο Κόπα Ντελ Ρέι, σύγκρουση με έπαθλο την κορυφή στο Σαμπιονά (Μαρσέιγ – Λυών), συν τέσσερις αγώνες από το Λιγκ Καπ Γαλλία, που συνθέτουν το σκηνικό στις τρεις αυτές χώρες.

Πάμε και παρακάτω. Κύπελλο στο Βέλγιο, από μία αναμέτρηση σε Πορτογαλία, Αυστρία, Ελβετία, πέντε ματς από την Πρέμιερ Σκωτίας, Κύπελλο στη Δανία, ο τελικός των πλέι οφ στο Μεξικό, μαζί με τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στο Σουνταμερικάνα δημιουργούν ένα κουπόνι με… προσδοκίες και μεγάλο ενδιαφέρον.

Μελετήστε προσεκτικά τα στοιχεία που σας δίνουν οι συντάκτες της KING BET, δείτε στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα όλων των αγώνων, ακούστε στο www.betradio.com προτάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεστε, βάλτε τη δική σας γνώση και καλή επιτυχία. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις