KINGBET Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2012


ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ φιλικά χρησίμευσαν μόνο για τους προπονητές, οι ποδοσφαιριστές δεν πήραν ανάσα, κυριολεκτικά και μεταφορικά (εκπληκτική η φωτό με τον Σαουδάραβα αστυνομικό να βάζει το όπλο στο λαιμό του Μέσι για προστασία), ωστόσο ήταν φανερό ότι το μυαλό όλων βρισκόταν στα πρωταθλήματα κατά πρώτο λόγο και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα που ακολουθούν, κατά δεύτερο. Τι έχουμε μπροστά μας λοιπόν; Δύο πολύ μεγάλα ματς σε Αθήνα και Λονδίνο, επικίνδυνες εξόδους για τα φαβορί σε κάποιες περιπτώσεις και πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις. Πάμε να τα δούμε.
ΣΤΗ ΔΙΝΗ που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (ντεμπούτο του Ρότσα στον πάγκο), κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αλλά μπροστά του ορθώνεται το τείχος του φιλόδοξου (και δικαιολογημένα) ΠΑΟΚ, στο σπουδαιότερο ματς της 11ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.



Τι άλλο κρατάμε από το δικό μας πρωτάθλημα; Την έξοδο της ΑΕΚ στη Βέροια, τη θρακιώτικη σύγκρουση Ξάνθης – Πανθρακικού και τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ατρομήτου τη Δευτέρα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι Αρσεναλ – Τότεναμ. Προβληματική η κατάσταση και στις δύο, πολλή γκρίνια για τους Βενγκέρ και Βίλας Μπόας αντίστοιχα, ωστόσο υπάρχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες έχουν μείνει πολύ μακριά από τις προνομιούχες θέσεις. Τα υπόλοιπα, στο σχετικό κείμενο του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 16-17).

Οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ιταλία περιμένουν με αγωνία το «Ντέρμπι του Φαναριού», ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Τζένοα. Την ίδια αγωνία έχει και ο «δικός» μας, Σταύρος Κολίλας, που αφιέρωσε χίλιες τόσες λέξεις (σελ. 11) για να καταγράψει τις κορυφαίες ατάκες που έχουν ειπωθεί ever από τους οπαδούς των δύο εχθρών. Πάντως, η 13η αγωνιστική στο Καμπιονάτο περιλαμβάνει κι άλλα μεγάλα ματς, όπως το Γιουβέντους – Λάτσιο και το Νάπολι – Μίλαν.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, οι «αιώνιοι» θα έχουν λογικά εύκολο έργο απέναντι σε Σαραγόσα (η Μπάρτσα) και Μπιλμπάο (η Ρεάλ), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γρανάδα. Ωστόσο, το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ, ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις. Γνωστό το μίσος που τρέφουν οι μεν για τους δε, με πολλά επεισόδια (και κόκκινες κάρτες) στα μεταξύ τους παιχνίδια και πλούσιο παρασκήνιο, που το θυμίζει ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 51).

Συνοπτικά, υπάρχει πλήρες πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα (τελευταία αγωνιστική στη Νορβηγία, πλέι οφ σε Μεξικό, Σουηδία, Κύπελλο στην Πορτογαλία), λίγες μέρες πριν από τις ευρωπαϊκές μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε όλα όσα χρειάζεστε για να διαμορφώσετε άποψη ενόψει των αγώνων του τετραημέρου, στο www.kingbet.eu θα βρείτε τα τελευταία νέα, ενώ στο www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε προτάσεις, υποδείξεις από τους παραγωγούς και τους διαδικτυακούς ακροατές. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί σας για την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις