KINGBET Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 17 του περασμένου Αυγούστου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωνε την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μια νέα «βεντέτα» άνοιγε στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι φίλοι της Αρσεναλ δεν μπόρεσαν να χωνέψουν ότι χάνουν τον αγαπημένο τους παίκτη και αντέδρασαν έντονα στη μετακίνηση αυτή, με διαμαρτυρίες και απειλές στα social media. Το Σάββατο, δυόμισι μήνες αργότερα, ο 29χρονος Ολλανδός στράικερ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που υπηρέτησε για 8 σεζόν, με 194 συμμετοχές και 96 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος. Λογικό λοιπόν οι προβολείς να είναι στραμμένοι πάνω του στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ. – Αρσεναλ, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Και μια που όλοι καταπιάνονται με τους διαιτητές τελευταία, διαβάστε την αρνητικότατη παράδοση που έχουν οι «κανονιέρηδες» με τον Μάικ Ντιν (γράφει ο… Μάικ Μηνδρινός στη σελίδα 17).


ΝΤΕΡΜΠΙ όμως δεν έχουν μόνο στην Αγγλία. Εχουμε κι εμείς εδώ, στα μέρη μας. Και μην κοιτάτε τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μπορεί να βολοδέρνουν κάτω από τη μέση της κατάταξης, αλλά πάντα ένα μεταξύ τους ματς μαγνητίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας μας, πόσω μάλλον τώρα που τα… κουκιά είναι μετρημένα και κάθε βαθμός κρίνεται υπερπολύτιμος.

ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ματς του τετραημέρου αυτό που θα διεξαχθεί στο Τορίνο. Γιουβέντους εναντίον Ιντερ, σε μια σύγκρουση που έχει ήδη «πυροδοτηθεί» από τις δηλώσεις μεσοβδόμαδα ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο συλλόγων, με αφορμή την εύνοια της «Γηραιάς Κυρίας» από τους διαιτητές. Ο Πάνος Γαρίδης «έχει» το θέμα (σελ. 37).

Πάμε και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Στην Ισπανία, Μπάρτσα και Ρεάλ έχουν εύκολο θεωρητικά έργο με Θέλτα και Σαραγόσα αντίστοιχα, ενώ η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή.

Στη Γερμανία, η αποστολή της Μπάγερν στο βορρά με το Αμβούργο κλέβει την παράσταση, στη Γαλλία, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν, στην Ολλανδία το Τβέντε – Φέγενορντ, ενώ σημειώστε ότι σε Α’ και Β’ Σουηδίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική.

Να επισημάνουμε, τέλος, ότι στην Αγγλία και τη Σκωτία υπάρχει Κύπελλο, με τις εκπλήξεις να παραμονεύουν. Μελετήστε τα στοιχεία που σας προσφέρονται στην King Bet της Παρασκευής, διαβάστε στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα των αγώνων, ακούστε στο διαδικτυακό www.betradio.com προτάσεις και εκτιμήσεις των συντακτών και καλή επιτυχία. Την Τρίτη πάλι μαζί, με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

* Καλωσορίζουμε τους «Καμένους στο Ζέσταμα», που από σήμερα θα σας κρατάνε συντροφιά στην τελευταία σελίδα. Με την πρώτη γνωριμία μαζί τους, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο… καμένοι είναι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις