KING BET Παρασκευής 17 Μαΐου 2013



ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ, ο Μάιος προσφέρεται για τις τελευταίες «στεκιές» (όπως έλεγε ο Billaras στο φύλλο της Τρίτης) και όσοι δεν «χαμπαριάζουν» από ονόματα αλλά παίζουν μόνο με βάση το κίνητρο, είναι «από πάνω». Κάπως έτσι προσεγγίζουμε –στοιχηματικά- τις τελευταίες αγωνιστικές. Η αυλαία λοιπόν πέφτει σε 8 πρωταθλήματα τούτο το γουικέντ, με μπόλικο σασπένς, αφού πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Θέλετε να τα δούμε; Στην Πρέμιερ Λιγκ, όλο το ενδιαφέρον περιορίζεται στις θέσεις 3-5. Τρεις ομάδες, λονδρέζικες και οι τρεις, διεκδικούν τα δύο εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ (η Τσέλσι είναι σίγουρη για το… σεντόνι, αλλά δεν ξέρει ακόμα από ποια αφετηρία θα ξεκινήσει). Από προχτές μάλιστα, μας προέκυψε και μπαράζ. Οχι, οι Αγγλοι δεν ζήλεψαν τη Σούπερ Λίγκα που όρισε το Παναθηναϊκός – Ξάνθη για την 6η θέση. Απλώς, υπάρχει σοβαρό (σοβαρότατο, όπως γράφει ο Μάκης Μηνδρινός) ενδεχόμενο να προκύψει μπαράζ. Πώς; Γυρίστε άλλες 15 σελίδες και θα το βρείτε.


ΓΙΑ ΤΟ φινάλε της Γερμανίας, ο Γεράσιμος Μανωλίδης έχει έτοιμη την ετυμηγορία του: κερδίζει η Σάλκε στο Φράιμπουργκ και τερματίζει 4η, κερδίζει η Φορτούνα Ντίσελντορφ και σώζεται. Τα λέει (καθαρά και ξάστερα) στη σελίδα 23, στενοχωρημένος για την απομάκρυνση του Σάαφ από τη Βέρντερ. Αντίθετα, ο Πάνος Γαρίδης είναι… αναίσθητος (από κούραση). Κάθισε και έβγαλε τους 36 πιθανούς συνδυασμούς στη Serie B που αφορούν άνοδο ή παραμονή (σελ. 29), πρόσθεσε και ό,τι εκκρεμότητα έχει απομείνει στην Α’ κατηγορία και μετά έπεσε ξερός. Λιγότερο κόπο έκανε ο Νίκος Μποζιονέλος για το φινάλε της Τουρκίας (σελ. 56-57), αφού σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί. Ωστόσο, αναρωτιέται αν η Φενέρ θα έχει… όρεξη να κάνει άνω κάτω την υπόθεση σωτηρίας στη γείτονα χώρα. Ο ίδιος, πάντως, έχει πολλή όρεξη για να αποθεώσει τον Φάνη Γκέκα και τα κατορθώματά του. Τέλος, ο Γιώργος Χαϊκάλης, τώρα που συνήλθε από το γκολ-τίτλος της Πόρτο το περασμένο Σάββατο, καταγράφει (σελ. 36-37) το δραματικό φινάλε στη μάχη της επιβίωσης, όπου 5 ομάδες έχουν έρθει… κατάφατσα με τον υποβιβασμό.
ΑΦΗΣΑΜΕ για υστερόγραφο τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. Ο Σταύρος Κολίλας, φαν της «Μηχανής του Χρόνου», βγάζει από το… σεντούκι της ιστορίας όλα τα στατιστικά που αφορούν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης και βάζει διλήμματα (σελ. 11): θα συνεχίσουν οι Ινδιάνοι την παράδοση που έχουν σε αγώνες Κυπέλλου στο «Μπερναμπέου» ή οι Λευκοί θα αυξήσουν το σερί νικών με τον Μουρίνιο στον πάγκο; Διαβάστε πολλά και περίεργα στοιχεία για τον τελικό και αποφασίστε.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ άλλα πολλά στο σημερινό φύλλο, συν μπάσκετ, μπέιζμπολ, χόκεϊ, ιππόδρομο και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Η… συνέχεια στο www.kingbet.net και στο www.betradio.com για τα τελευταία νέα, με πολλές προτάσεις για κάθε γούστο. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις