KING BET Μ.Πέμπτης 2 Μαΐου 2013


ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ κουπόνι που ξεκίνησε από τη Μ. Τρίτη και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα περιλαμβάνει 182 αγώνες. Ο ΟΠΑΠ επέλεξε (και καλά έκανε) να συμπεριλάβει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου έπεφτε… ψαλίδι και οι επιλογές ήταν λιγοστές. Να σας ενημερώσουμε ότι στην King Bet της Μ. Πέμπτης υπάρχουν αναλύσεις και προτάσεις για ΟΛΑ τα ματς, ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ κουπονιού, και ότι τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ το Μ. Σάββατο θα κλείσουν στις 4 το μεσημέρι. Πάμε τώρα να δούμε τι έχουμε μπροστά μας και τι θα μας απασχολήσει για τις επόμενες 5 μέρες.
ΑΡΧΗ ΑΠΟ την Πόλη του Φωτός, που έχει φορέσει τα γιορτινά της, περιμένοντας την κατάκτηση του τίτλου από την Παρί Σ.Ζ. το βράδυ της Κυριακής.



Με νίκη επί της Βαλενσιέν, η ομάδα του Αντσελότι στέφεται για 3η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Γαλλίας και ο Ιταλός τεχνικός βάζει το όνομά του στη λίστα με τους προπονητές που έχουν πάρει τίτλο σε διαφορετικές χώρες. Δείτε το σχετικό θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 11), μαζί με ένα μίνι αφιέρωμα στην Παρί. Εκεί που γίνεται μεγάλη μάχη είναι στην ουρά της βαθμολογίας, όπου 7 ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τις τρεις τελευταίες θέσεις και το φινάλε προμηνύεται συναρπαστικό.

ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ και το ενδιαφέρον στην Ισπανία για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς στα άλλα μέτωπα (Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ) η κατάσταση δείχνει να ξεκαθαρίζει. Στην Αγγλία το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δυνατά ντέρμπι: Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι και Λίβερπουλ – Εβερτον. Στο πρώτο διακυβεύεται μια θέση στην πρώτη τετράδα, στο δεύτερο το γόητρο, καθώς και οι δύο ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ δεν φαίνεται να προλαβαίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στη Γερμανία υπάρχει η μεγάλη σύγκρουση Ντόρτμουντ – Μπάγερν.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε; Λήξη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ (ο Μάκης Μηνδρινός… ξόδεψε δύο μέρες από τη ζωή του για να βρει άκρη και παρουσιάζει τα πιθανά και απίθανα σενάρια), πλέι οφ σε Α’, Β’ Αγγλίας, τον τελικό των πλέι οφ της Κόνφερενς (ουαλική κόντρα στο «Γουέμπλεϊ», Ρέξαμ – Νιούπορτ), τελευταία παράσταση στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, προτελευταία στροφή στην Ολλανδία, σφαγή στο Βέλγιο όπου οι 5 από τις 6 ομάδες διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο, αυλαία στο Μεξικό. Αφήσαμε κάτι; Α, ναι, την Ιταλία. Διαβάστε το παρασκήνιο (σελ. 35-39) και τις συμμαχίες που κάθε χρόνο τέτοια εποχή εμφανίζονται στη γειτονική χώρα. Αυτά από μας.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλά να περάσετε τούτες τις άγιες μέρες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις