KING BET Παρασκευής 31 Μαΐου 2013

ΑΥΤΑ που γράφαμε στο φύλλο της Τρίτης περί αποκατάστασης της τάξης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, πάρτε… μπλάνκο και διαγράψτε τα. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λέγαμε λοιπόν ότι οι δύο σερί νίκες του ΠΑΟΚ τον έφεραν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, με το ένα εισιτήριο στο χέρι. Αμ, δε. Μέσα σε λίγες ώρες, ανατράπηκαν πάρα πολλά. Η νίκη του Ατρόμητου στην Τούμπα, όχι μόνο του δίνει την πρώτη θέση, αλλά πλέον κρατά αυτός την τύχη στα πόδια του. Το βράδυ της Κυριακής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη τερματίζει πρώτος, ό,τι κι αν γίνει την ίδια ώρα στα Γιάννενα. Αλλά κι ο Αστέρας με νίκη στο Περιστέρι και ήττα του ΠΑΟΚ στις «Ζωσιμάδες», παίρνει αυτός το χρυσό εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για τον ΠΑΟΚ, τώρα που έβγαλε μόνος του τα μάτια του, έχει μόνο έναν δρόμο: να νικήσει στα Γιάννενα και να περιμένει νίκη ή ισοπαλία του Αστέρα στο Περιστέρι.



Ποιον ξεχάσαμε; Τον ΠΑΣ. Μη νομίζετε ότι είναι αδιάφορος, από τη στιγμή που δεν μπορεί να τερματίσει πρώτος. Θέλει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή, ώστε να κατακτήσει τη 2η ή την 3η θέση, γλιτώνοντας έναν γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ (αν και εφόσον βέβαια πάρει την αδειοδότηση). Μύλος δηλαδή και όλα θα ξεκαθαρίσουν γύρω στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής.

ΤΟΣΗ… φασαρία δεν υπάρχει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, που ρίχνει αυλαία τούτο το Σαββατοκύριακο. Εκεί, τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα: η ομάδα που θα πάρει την 4η θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μία εκ των Βαλένθια ή Σοσιεδάδ, ενώ στη μάχη της παραμονής πέφτουν τέσσερις ομάδες για μία θέση. Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι τέσσερις αγωνίζονται εντός έδρας. Ο Γιώργος Χαϊκάλης μάζεψε όλα τα σενάρια, φτιάχνει το παρολί του και το παρουσιάζει στη σελίδα 17.

Τι άλλο έχουμε; Τελικό Κυπέλλου σε Γερμανία, Γαλλία και Ρωσία, με Μπάγερν – Στουτγάρδη, Εβιάν – Μπορντό και Ανζί – ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα. Μ’ αυτά τα ματς κλείνει οριστικά η σεζόν στις τρεις αυτές χώρες. Κατά τα λοιπά, τελευταία αγωνιστική στην Ελβετία (ο Κώστας Φίλιος, λίγο πριν από το χορό του Ησαΐα, ξεψαχνίζει τα ζευγάρια και βγάζει δυνατά σημεία), εξαιρετικό πρόγραμμα στην Αργεντινή (με πολύ παρασκήνιο, που ο Βαγγέλης Λυκάκης το ξέρει απέξω κι ανακατωτά), αγώνες από Β’ Ισπανίας, Σουηδία, Φινλανδία, Βραζιλία, Αμερική, Κύπελλο Ιρλανδίας, διεθνή φιλικά και τον τελικό των πλέι οφ στη Β’ Ιταλίας.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και θα τα πούμε ξανά την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις