KING BET Τρίτης 21 Μαΐου 2013


ΟΠΟΙΟΣ κατάφερε και προέβλεψε τη βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν είναι κακό να δοκιμάσει την τύχη του σε κανά Τζόκερ (άντε Λόττο, στη χειρότερη…). Θέλετε να θυμίσουμε πώς ξεκίνησαν οι ομάδες; ΠΑΟΚ 4, Αστέρας Τρίπολης 2, Ατρόμητος 0, ΠΑΣ Γιάννενα 0 βαθμοί. Και πώς είναι τώρα η κατάταξη; ΠΑΣ Γιάννενα 6, Αστέρας Τρίπολης 5, ΠΑΟΚ 4, Ατρόμητος 3. Καμία σχέση, δηλαδή, με τη λογική. Ολα ανατράπηκαν μέσα σε τέσσερις μέρες. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου (ακόμα να ανακηρυχθεί «καλύτερος προπονητής της χρονιάς»;) από εκεί που φαινόταν ότι θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο για την κατάληψη της πρώτης θέσης, τώρα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.



Τα ματς της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο ή θα μας μπερδέψουν περισσότερο. Ο -με την πλάτη στον τοίχο- ΠΑΟΚ επισκέπτεται την Αρκαδία, με νωπές ακόμα τις μνήμες από τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο, σε ένα ματς-σταθμό τη φετινή σεζόν. Αν ο «δικέφαλος» ηττηθεί σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, τότε ουσιαστικά θα ελπίζει μόνο σε… συγκυρία για να πάρει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και ο Αστέρας θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα. Αλλά και ο αγώνας στις «Ζωσιμάδες» είναι εξαιρετικά κρίσιμος.

Εφόσον ο ΠΑΣ κάνει το 3 στα 3, τότε αποκτά προβάδισμα για να κουνήσει σεντόνι, ενώ ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να φύγει από την τελευταία θέση. Μπέρδεμα, δηλαδή. ΠΕΡΑ από τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, το κουπόνι του τριημέρου περιλαμβάνει και αρκετές άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μπαράζ σε Β’ Ιταλίας, σε Α’, Β’ Γερμανίας, Ολλανδία, Βέλγιο, τελικούς Κυπέλλων σε Κύπρο και Τουρκία, φουλ αγωνιστική σε Αυστρία, Φινλανδία, Α’ και Β’ Σουηδίας, τον πρώτο τελικό στο Μεξικό, Λιγκ Καπ στην Ιαπωνία και τα τέσσερα ματς της προημιτελικής φάσης στο Λιμπερταδόρες, με τον «εμφύλιο» Μπόκα – Νιούελς να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Επίσης, υπάρχει πολύ μπάσκετ (με πλέι οφ σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία), τελικοί περιφερειών στο ΝΒΑ, μπέιζμπολ και χόκεϊ. Για όλα αυτά, συν ιππόδρομο, πόκερ, ΠΡΟ-ΠΟ, θέματα πρακτόρων μπορείτε να διαβάσετε στην King Bet της Τρίτης, ενώ στο www.kingbet.net θα βρείτε τα τελευταία νέα και πολλές προτάσεις για όλες τις τσέπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις