KING BET Τρίτης 28 Μαΐου 2013

ΣΑΝ ΝΑ… αποκαταστάθηκε η τάξη μέσα σε τέσσερις μέρες στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Θυμάστε τι είχε γίνει στις δύο πρώτες αγωνιστικές; Ο ΠΑΣ έκανε δύο νίκες και πέρασε στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ υπέστη ισάριθμες ήττες και βρέθηκε τελευταίος στην κατάταξη. Κάπως έτσι απέκτησαν τεράστιο ενδιαφέρον τα πλέι οφ. Ε, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Τετάρτης και της Κυριακής, ο «δικέφαλος του βορρά» βρέθηκε πάλι από εκεί που ξεκίνησε (πρώτος, με διαφορά), ενώ ο ΠΑΣ έπεσε στην 3η θέση (μαζί με τον Ατρόμητο), αφήνοντας τελευταίο τον Αστέρα Τρίπολης. Και τώρα, μπροστά μας υπάρχουν δύο «τελικοί». Ενας στην Τούμπα, ένας στην Τρίπολη. Με χρονική σειρά, πάμε να δούμε το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.
Με μια ματιά στη βαθμολογία, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για να τερματίσει πρώτος και να κουνήσει σεντόνι Τσάμπιονς Λιγκ.



Αλλά, επιβάλλεται να νικήσει αύριο ώστε την τελευταία αγωνιστική να πάει στα Γιάννενα αδιάφορος. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αγωνιά για το αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Οσο για τον Ατρόμητο, σ’ αυτή τη φάση δείχνει ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τους Θεσσαλονικείς. Εχει φρεσκάδα, έχει λύσεις μπροστά, έχει βρει σταθερό ρυθμό και, όπως μάλιστα δήλωσαν οι παίκτες του, πάνε στην Τούμπα για το διπλό-πρόκριση.

ΣΤΟ ΑΛΛΟ ματς, παίζονται… τέσσερις θέσεις. Αν ο ΠΑΣ περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη, θέτει υποψηφιότητα για την πρωτιά και αφήνει τελευταίο τον Αστέρα. Αν όμως η ομάδα του Τσιώλη πάρει το τρίποντο, ανεβαίνει πιθανότατα στη 2η θέση και στο φινάλε θα πάει στο Περιστέρι με αβαντάζ. Οσο για το Χ; Ουσιαστικά, βολεύει τους Γιαννιώτες, καθώς θα έχουν σοβαρές ελπίδες να τερματίσουν στη 2η θέση, ανάλογα βέβαια και με το αποτέλεσμα της Τούμπας.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα δύο παιχνίδια του κουπονιού που αναμένεται να τραβήξουν τον μεγαλύτερο τζίρο. Ωστόσο, από την πρεμιέρα στην Α’ Βραζιλίας φάνηκε πόσο αμφίρροπο (και καλοπληρωμένο…) είναι το νέο πρωτάθλημα και ο Αχιλλέας Κρόκος είναι πανέτοιμος να σας δώσει όλο το ρεπορτάζ για τις 20 ομάδες, όπως και για τις αντίστοιχες της Β’, για τις οποίες μάλιστα υπάρχει ένα ειδικό θέμα στο σημερινό φύλλο από τον Σταύρο Κολίλα (σελ. 11). Τι άλλο έχουμε;

Τις ρεβάνς στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, πλήρη αγωνιστική στην Ελβετία (προτελευταία αγωνιστική), τον τελικό Κυπέλλου στην Αυστρία, τον πρώτο τελικό στα πλέι οφ της Β’ Ιταλίας, το μπαράζ στη Γερμανία (εντυπωσιακή η… κατάρα που συνοδεύει τις ομάδες της Β’ κατηγορίας), Κύπελλο στη Νορβηγία, διεθνή φιλικά, Ιαπωνία και αγώνες U21 και U19. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με το φινάλε στην Ισπανία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις