KING BET Τρίτης 7 Μαΐου 2013


Ενα από τα τρία - τέσσερα τελευταία μεγάλα κουπόνια της σεζόν είχαμε το τετραήμερο που μας πέρασε, με την Τσάμπιονσιπ να προσφέρει νέες συγκινήσεις. Η Χαλ ήθελε τη νίκη για να ανέβει απευθείας, δεν την πήρε δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’ από την ήδη πρωταθλήτρια Κάρντιφ (2-2), αλλά παρ’ όλ’ αυτά προβιβάστηκε στην Πρέμιερ, καθώς η Γουότφορντ δεν μπορούσε την ίδια ώρα να κερδίσει εντός έδρας την «αδιάφορη» Λιντς, η οποία επικράτησε 2-1 με γκολ στο 90’! Στο 89’ δέχτηκε το γκολ που την έριξε στην Α’ Αγγλίας η Πιτέρμπορο (σωνόταν με ισοπαλία), με την Κρίσταλ Πάλας να κερδίζει 3-2 παρόλο που της έκανε και ο ένας βαθμός για να επικυρώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ! Σε αυτά συγκρούονται την Πέμπτη Λέστερ και Γουότφορντ, για να ακολουθήσει την Παρασκευή το πρώτο ματς ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Μπράιτον.



Και αν στην Αγγλία απορούμε κάθε φορά για την καθαρότητα των πραγμάτων και για το ότι ένας βαθμολογικά αδιάφορος κερδίζει στο 90’ κάποιον που καίγεται για έναν βαθμό, στην Ιταλία τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα «Χ» του 1.65, του 2.05 και του 2.65. Σχέσεις, παζάρια, χάρες σε φίλους και γνωστούς, όπως μας πληροφορεί και ο Σταύρος Κολίλας (σελ.11), καθορίζουν τους εναπομείναντες αγώνες και τις αποδόσεις αυτών.

Ο ντόρος για την επιλογή του γηπέδου μάς απασχόλησε περισσότερο για το περίφημο αυτό μπαράζ της έκτης θέσης στη Σούπερ Λίγκα, με Παναθηναϊκό και Ξάνθη να περιμένουν στη γωνία αν δεν αδειοδοτηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα για να παίξει στην Ευρώπη. Ο Πάνος Κραψίτης μας μεταφέρει (σελ. 13) τα νέα και την «άποψη» των δύο ομάδων για τον αγώνα, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος για Βονόρτα και Ουζουνίδη στην άκρη των πάγκων!

Το άκρως ενδιαφέρον κουπόνι του τριημέρου περιλαμβάνει τους τελικούς Κυπέλλου σε Ολλανδία, Βέλγιο και Δανία, ενώ στην ημιτελική φάση με νοκ άουτ αγώνες βρίσκεται ο θεσμός σε Γαλλία, Τουρκία και Αυστρία. Τρία ματς διεξάγονται στην Πρέμιερ, όπου μέσω radar (σελ.  6) ενημερωνόμαστε για την καθοδική πορεία του άσου της Γουίγκαν. Δύο ματς για την Πριμέρα, πρώτοι αγώνες στα μπαράζ ανόδου σε Α’ και Β’ Σκωτίας, πλέι οφ στο Μεξικό, πλήρεις αγωνιστικές σε Ελβετία, Α’, Β’ Νορβηγίας και Φινλανδία ευρύνουν επίσης τις επιλογές μας, μαζί με κάποια ματς από Β’ Σουηδίας και Ιρλανδία. Λιμπερταδόρες, Αμερική και Αργεντινή.

Και φυσικά, μεταξύ άλλων, μια πρώτη εκτίμηση για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, για το οποίο θα υπάρχει αναλυτικό αφιέρωμα στο φύλλο της Παρασκευής. Εως τότε, το kingbet.net και το betradio.com θα βρίσκονται καθημερινά κοντά σας για ζωντανή και άμεση ενημέρωση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις