KING BET Παρασκευής 24 Μαΐου 2013


ΕΙΝΑΙ αυτή η γλυκιά προσμονή που σου τσακίζει τα νεύρα. Συνδυάζει χαμόγελο (όπως του πιτσιρικά στο εξώφυλλο, μπαλαδόφατσα ο μάγκας…) με την αγωνία. Λες, «άντε να περάσουν οι ώρες γρήγορα» και το ρολόι μένει κολλημένο. Ετσι είναι πριν από κάθε μεγάλο (ποδοσφαιρικό) γεγονός. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το κορυφαίο της χρονιάς. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ καθηλώνει κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλη την υφήλιο. Για όλους εμάς εδώ στην KINGBET, κάθε χρόνο αποτελεί και μια πρόκληση να τον προσεγγίσουμε στοιχηματικά, να σας δώσουμε όλα όσα πρέπει (έτσι νομίζουμε τουλάχιστον) να ξέρετε για να είστε έτοιμοι όταν δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα.

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ λοιπόν στο σημερινό φύλλο; Μοιράσαμε τη δουλειά. Ο καθένας σε διαφορετικό ρόλο.



Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας αποκαλύπτει ότι ο τελικός θα είναι βαυαρική υπόθεση, ο Αλέξης Σπυρόπουλος ακροβατεί ανάμεσα στην επιθυμία και στη λογική, ο Αντώνης Καρπετόπουλος (που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο) αναλύει το πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες, ο Σταύρος Κολίλας γράφει για πόλεμο συμφερόντων, ο Billaras βγάζει παρολί, ο Σάββας Σπανούδης παραθέτει καμιά 10αριά περίπου ειδικά στοιχήματα, ο Γεράσιμος Μανωλίδης, ως γνήσιος «Γερμανός» της εφημερίδας, έχει το ρεπορτάζ των δύο φιναλίστ, ενώ ο Μάκης Μηνδρινός καταθέτει την άποψη ενός «ουδέτερου».

Μη νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ. Ζητήσαμε από τον Γιώργο Δώνη μια τεχνική ανάλυση του τελικού και ρωτήσαμε τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στη Γερμανία (Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Στέλιο Μαλεζά και Κώστα Φορτούνη) να μας αποκαλύψουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων. Φτιάξαμε το αλφαβητάρι του τελικού, με αποδόσεις, fun bet και τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα και, τέλος, ανασύραμε ό,τι στατιστικό υπάρχει για τις ομάδες, τους σκόρερ, τον διαιτητή και το «Γουέμπλεϊ», ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Τι; Δεν είπαμε ποιο είναι το ζευγάρι του τελικού; Αν δεν το ξέρετε, λάθος εφημερίδα έχετε αγοράσει…

Α, ΥΠΑΡΧΕΙ κι άλλη αγωνιστική δράση το γουικέντ. Μην το ξεχνάμε. Με την 4η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, με την αυλαία σε Α’, Β’ Γαλλίας, Αυστρία, με πολλά κρίσιμα ματς στην Ισπανία, με τον τελικό (το «ακριβότερο ματς στον πλανήτη») των πλέι οφ στην Τσάμπιονσιπ, με τελικούς Κυπέλλων σε Ιταλία, Σκωτία, Πορτογαλία και Σουηδία, με μπαράζ σε Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Μεξικό, με έναρξη των πρωταθλημάτων σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, με όλη τη Σκανδιναβία σε πλήρη… παράταξη και με 8 αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

Εμείς λοιπόν κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να έχετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, όμως η τελική απόφαση είναι δική σας. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις