KING BET Τρίτης 13 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΤΕ μια βαθιά ανάσα, κάντε τις τελευταίες βουτιές και ετοιμαστείτε σιγά σιγά για την επιστροφή. Δεν μιλάμε για το τέλος των διακοπών (μακάρι να συνεχίζονται), αλλά για το τέλος των στοιχηματικών διακοπών. Το κουπόνι του τριημέρου είναι το τελευταίο με «ελαφριά» μορφή. Από Παρασκευή αρχίζει να… βαραίνει. Με το ξεκίνημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, της Πριμέρα Ντιβιζιόν, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας ανοίγει ουσιαστικά η νέα σεζόν, καθώς με εξαίρεση τα δύο ιταλικά πρωταθλήματα, όλοι οι άλλοι θα βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, την άλλη εβδομάδα έχουμε τα πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Πριν από όλα αυτά όμως, ας δούμε τι βρίσκουμε τούτο το τριήμερο.



ΚΑΤΑΡΧΗΝ, σε όλο τον κόσμο διεξάγονται φιλικά Εθνικών ομάδων. Ξέρετε, είναι αυτοί οι αγώνες - αγγαρεία για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ντάλα καλοκαίρι και «πιασμένοι» ακόμα από την προετοιμασία, που τους υποχρεώνει (η ΦΙΦΑ) να παίξουν. Μέσα σ’ αυτούς και οι Ελληνες διεθνείς που θα πάνε στο Σάλτσμπουργκ για να αντιμετωπίσουν την Αυστρία. Και για όσους δεν το θυμούνται, στο συγκεκριμένο γήπεδο που θα αγωνιστεί η Εθνική μας είχε καταγράψει 3 ήττες στα τελικά του Euro 2008. Οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος περιελάμβαναν ορισμένες εκπλήξεις, καθώς δεν θα μπουν στο αεροπλάνο ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Γκέκας, ο Σαλπιγγίδης και ο Τζαβέλλας. Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να δει κάποια νέα πρόσωπα και να δοκιμάσει σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τον Σεπτέμβριο, στις 6 του μήνα με το Λίχτενσταϊν εκτός και στις 10 με τη Λετονία εντός.

ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ προσεκτικά το πρόγραμμα, βλέπουμε και άλλα σπουδαία φιλικά. Οπως το Ιταλία – Αργεντινή, το Πορτογαλία – Ολλανδία, το Ελβετία – Βραζιλία, το Αγγλία – Σκωτία, το Βέλγιο – Γαλλία και το Σουηδία – Νορβηγία. Πριν αποφασίσετε πού θα ποντάρετε, διαβάστε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA), σχετικά με τις επιδόσεις των Εθνικών στα ματς του Αυγούστου. Θα βρείτε απίθανα στατιστικά στοιχεία, που απαντούν ίσως και στο ερώτημα «με τι… όρεξη κατεβαίνουν στα ματς οι ομάδες αυτές;».

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχει επίσης και πλήρες πρόγραμμα σε τρεις κατηγορίες (Κόνφερενς, Α’ και Β’ Βραζιλίας), αγώνες των προκριματικών του Euro 2015 στην κατηγορία Under-21, ένα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Β. Ιρλανδία – Ρωσία), ένα από το Λιγκ Καπ Ιρλανδίας, δύο από τη Β’ Σουηδίας, δύο από το Σουνταμερικάνα και άλλα δύο από την Αργεντινή (ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο). Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

• Οσοι θα επιστρέψετε από διακοπές, μην είστε κατηφείς. Ενας χρόνος είναι, θα περάσει…
• Η συντακτική ομάδα της KING BET επέστρεψε στη βάση της. Απαντες παρόντες, ετοιμάζουν ένα φύλλο έκπληξη για την Παρασκευή. Με σούπερ αφιερώματα στα πρωταθλήματα που κάνουν σέντρα και με πολλές προτάσεις για όλα τα… βαλάντια. Μην το χάσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις