KING BET Παρασκευής 9 Αυγούστου 2013

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ πρωταθλήματα (και τέσσερα μικρότερα) υποδεχόμαστε τούτη τη βδομάδα στα κουπόνια. Οι… σημαντικότερες αφίξεις λοιπόν αφορούν την Bundesliga και τη Ligue 1 της Γαλλίας, ενώ πρεμιέρα έχουμε και σε Κόνφερενς, Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Σκωτίας. Ποιες είναι αυτές; Οι παλιές Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία που άλλαξαν όνομα και σύστημα διεξαγωγής. Πάμε όμως να τα πάρουμε με τη σειρά. Για το γερμανικό πρωτάθλημα έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Ορισμένα από αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε και στο σχετικό θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 5), ενώ ειδικό αφιέρωμα θα βρείτε σε δύο σελίδες (34-35) με την υπογραφή του Κώστα Φίλιου, ο οποίος αποφάσισε φέτος να… κολυμπήσει στα βαθιά και να αναλάβει… γερμανικό νούμερο. Η Μπουντεσλίγκα ξεκινά με την αναμέτρηση Μπάγερν – Γκλάντμπαχ, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των Βαυαρών μπροστά στο κοινό τους μετά την κατάκτηση του τρεμπλ.



ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, υπάρχουν δύο γκραν φαβορί και άλλες 18 ομάδες που πέφτουν στη μάχη με διαφορετικούς στόχους. Τα φαβορί είναι γνωστά, η Παρί Σ.Ζ. και η Μονακό. Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζει το 80% των ερωτηθέντων στο γκάλοπ της «L'Equipe», αλλά ο Θανάσης Κυλώνης (σελ. 48-49) έχει… μισή αντίθετη άποψη και δεν βλέπει τους Μονεγάσκους να φτάνουν στην κορυφή. Εξηγεί, δε, τους λόγους και αξίζει να διαβάσετε το σχετικό αφιέρωμα. Μπορείτε να μπείτε και στα… άδυτα των μικρών πρωταθλημάτων από Αγγλία και Σκωτία. Η Κόνφερενς και οι τρεις κατηγορίες της Σκωτίας σηκώνουν αυλαία τούτο το Σ/Κ και τρεις συνάδελφοι, ο Μάρκος Χάννα, ο Πάνος Κοτσιμπός και ο Σταμάτης Δημάκης, «αποκρυπτογραφούν» τις 39 αυτές ομάδες που θα συμμετάσχουν και θα μας… ακολουθούν μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΚΑΤΑ ΤΑ άλλα, «προθέρμανση» θα κάνουν Τούρκοι και Πορτογάλοι με τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ, μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων, στην Αγγλία συνεχίζονται κανονικά Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας, φουλ πρόγραμμα σε Αυστρία, Ελβετία, Ιρλανδία, Πρέμιερ Σκωτίας, Ολλανδία, Βέλγιο, Σκανδιναβία, Βραζιλία, Μεξικό, Αμερική, Ιαπωνία, ενώ στην Αργεντινή θα γίνουν τρία ματς, ολοκληρώνοντας τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική.

ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την ευκαιρία να διαβάσετε στο σημερινό φύλλο πολλές προτάσεις για όλα τα γούστα, ειδήσεις, θέματα, παρασκήνιο και στατιστικά για όλους τους αγώνες, μαζί με ειδικές σελίδες για το μπέιζμπολ, το ΚΙΝΟ, το ΠΡΟ-ΠΟ, τις κυνοδρομίες, τους πράκτορες και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις