KING BET Τρίτης 6 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΜΑΣ δίδαξαν οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ; Οτι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά για το ραντεβού με τη Μέταλιστ, αλλά κυρίως δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά να ξεπεράσει την απουσία του κόσμου του στις εξέδρες. Οτι τα φαβορί, βάσει αποδόσεων, πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ, άλλωστε έχουμε φτάσει τέσσερα μόλις ματς πριν από τους ομίλους και τα περιθώρια στενεύουν. Οτι η στατιστική «σήκωσε τα χέρια ψηλά», καθώς εμφανίστηκαν 11 no goal σε 15 αγώνες! Και, τέλος, ότι τα λίγα γκολ που σημειώθηκαν απέδειξαν πως τέτοια εποχή η ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ λοιπόν, ο επαναληπτικός στο Χάρκοβο, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει.



Από τη στιγμή που η πρόκριση ουσιαστικά έχει χαθεί (εκκρεμεί βέβαια η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τιμωρία των Ουκρανών, ένα σενάριο που «παίζει» πολύ έντονα), οι παίκτες του Στέφενς έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, χωρίς το άγχος και την πίεση πλέον, ενώ αν προηγηθούν στο σκορ, θα… βάλουν δύσκολα στην αντίπαλό τους.

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ Λιγκ, οι δύο εκπρόσωποί μας δεν κατάφεραν την περασμένη Πέμπτη να βάλουν τις βάσεις για συμμετοχή στα πλέι οφ. Ωστόσο, τόσο ο Αστέρας Τρίπολης (ειδικά αυτός) όσο και η Ξάνθη έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια πιο έμπειρες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Ραπίντ Βιέννης και η Σταντάρ Λιέγης. Στις μεθαυριανές ρεβάνς, το έργο και των δύο είναι εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολο, όμως φαίνεται από τις δηλώσεις των ανθρώπων τους ότι η πρόκριση δεν έχει χαθεί οριστικά και θα παίξουν τα ρέστα τους για την υπέρβαση. Ειδικά για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, να τονίσουμε ότι και τα 5 ματς που έχει δώσει εκτός συνόρων έχουν… κάτσει στο Χ, τα τέσσερα με σκορ 1-1!

ΣΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι υπάρχει πολλή δράση και σε άλλα μέτωπα. Οπως στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τη διεξαγωγή 34 αγώνων (τρεις μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας), στο Σουνταμερικάνα (16 ματς), σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, Αργεντινή, Λιγκ Καπ Γαλλίας και Σκωτίας, Β’ Σουηδίας και Κύπελλο Αμερικής. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε αναλυτικά στην King Bet της Τρίτης, με πλήρες ρεπορτάζ, προτάσεις, στατιστικά, πίνακες και παρασκήνιο, ενώ θα βρείτε επίσης θέματα για μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ειδήσεις για τους πράκτορες. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Παρασκευή με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα και της Α’ Γαλλίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις