KING BET Παρασκευής 2 Αυγούστου 2013

Η KING BET αλλάζει. Με διαφορετικό ύφος, καινούργια χρώματα, νέες στήλες. Ο λόγος; Θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι νέο, φρέσκο, ανανεωμένο, πιο εύκολο στην ανάγνωση. Ηταν σχεδόν επιβεβλημένη αυτή η αλλαγή, καθώς επιδίωξή μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προσφέροντάς σας το καλύτερο δυνατό προϊόν. Ωστόσο, οι τελικοί κριτές είναι οι αναγνώστες και εσείς θα αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι το νέο εγχείρημα.
ΠΑΜΕ ΚΑΙ στις αφίξεις. Ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα θα παρατηρήσετε αλλαγές σε δομές και πρόσωπα, τόσο στις στήλες όσο και στα πρωταθλήματα. Το φετινό ρόστερ ελπίζουμε να κάνει πρωταθλητισμό, γι’ αυτό εξάλλου το… τμήμα σκάουτινγκ δούλεψε έντονα την περίοδο των… μεταγραφών, φέρνοντας στην ομάδα ταλαντούχους παίκτες, με πολλή όρεξη για δουλειά και προσφορά.



Εχουμε και μια καινούργια στήλη σήμερα. Την ονομάσαμε All in, γιατί περιλαμβάνει… τα πάντα όλα. Δηλαδή, τις κορυφαίες ειδήσεις που χρειάζεται να ξέρετε για τις ομάδες του κουπονιού. Από αλλαγές προπονητών, μέχρι απουσίες, ουδέτερα γήπεδα, αγώνες χωρίς θεατές, μέχρι δηλώσεις που μπορούν να διαμορφώσουν κλίμα, καιρικές συνθήκες, παρασκήνιο και ό,τι άλλο προκύπτει από το ρεπορτάζ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ τώρα τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τις ερχόμενες τέσσερις μέρες. Καταρχήν, έχουμε μπροστά μας 8 πρωταθλήματα που σηκώνουν αυλαία και θα μας συντροφεύσουν μέχρι την άνοιξη. Σέντρα λοιπόν σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Β’ Γαλλίας, Α’, Β’ Ολλανδίας, Αργεντινή και οι αρμόδιοι συντάκτες παρουσιάζουν όλα τα στοιχεία των ομάδων πριν αυτές πέσουν στη μάχη. Μεταγραφές, φιλικά, προπονητές, υπέρ-κατά και μια πρόβλεψη για το πώς θα κυλήσει η σεζόν. Ολα αυτά σε 15 σελίδες που αξίζει να διαβάσετε, «μαθαίνοντας» ουσιαστικά τα πάντα γύρω από τις 162 ομάδες που θα βρίσκουμε κάθε εβδομάδα στα κουπόνια.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ, ότι έχουμε το Σούπερ Καπ στη Γαλλία ανάμεσα στην Παρί Σ.Ζ. και την Μπορντό, τον α’ γύρο στο Κύπελλο Γερμανίας (ο Κώστας Φίλιος «ανακάλυψε» λαβράκια, σελ. 27-29), αγώνες για το Λιγκ Καπ Σκωτίας, όλα τα «καλοκαιρινά» πρωταθλήματα σε φουλ δράση, στατιστική παρουσίαση για Πρέμιερ Σκωτίας και Α’ Ολλανδίας από τον Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6), προτάσεις για μπέιζμπολ, ΠΡΟ-ΠΟ, θέματα για ιππόδρομο και κυνοδρομίες, τις κληρώσεις σε Τζόκερ, Λόττο, ΚΙΝΟ, καθώς και τις εξελίξεις στο χώρο των πρακτόρων, με ένα κείμενο καταπέλτης του μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ, Θεολόγου Λεοντίδη. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε την Τρίτη με τις ρεβάνς στον 3ο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις