KING BET Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2014

Κοιτάς το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, με τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική, το μάτι σου πέφτει πάνω στο Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφωνείς «τι ματσάρα είναι αυτή;». Η 2η της κατάταξης και διεκδικήτρια του τίτλου απέναντι στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια. Ναι, έτσι είναι. Αλλά μόλις θυμηθείς τα τελευταία αποτελέσματα των δύο αντιπάλων, ανασκευάζεις τα λόγια σου και αρχίζεις τις ερωτήσεις: Πόσο γρήγορα μπορεί να ξεπεράσει η Αρσεναλ την πεντάρα στο «Ανφιλντ»; Πόσο πληγώθηκε η Γιουνάιτεντ από την ισοφάριση της Φούλαμ στις καθυστερήσεις του προχτεσινού αγώνα; Πόσο μπορεί να επηρεάσει το αυριανό αποτέλεσμα την πορεία των δύο ομάδων; Από τις τρεις αυτές ερωτήσεις (υπάρχουν κι άλλες, βέβαια), μόνο στην τρίτη μπορούμε να απαντήσουμε: «Πάρα πολύ».



Πλήρης αγωνιστική λοιπόν σήμερα και αύριο στην Πρέμιερ Λιγκ, με Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι, Σίτι – Σάντερλαντ, Φούλαμ – Λίβερπουλ και Νιούκαστλ – Τότεναμ να ξεχωρίζουν, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης. Επίσης, μια που πιάσαμε Αγγλία, να τονίσουμε ότι στο πρόγραμμα θα βρείτε αγώνες από Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας και Κόνφερενς.
Αλλάζουμε χώρα και διοργάνωση, ερχόμαστε στα δικά μας τα λημέρια.

Οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας δεσπόζουν το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη. Κι αν στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση, στην κόντρα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό τα πάντα είναι ανοιχτά. Μην ξεχνάτε, δε, ότι οι Περιστεριώτες περιόρισαν δύο φορές την ομάδα του Μίτσελ στο 0-0, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και τώρα βρίσκονται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, να πετάξουν εκτός ημιτελικών τον πρωταθλητή.

Θα πάμε αλλού τώρα, ωστόσο δεν θα αλλάξουμε διοργάνωση. Σε Ιταλία και Ισπανία διεξάγονται οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης. Νάπολι – Ρόμα το μεγάλο ζευγάρι στη γείτονα (3-2 υπέρ των Ρωμαίων το πρώτο ματς), Ατλέτικο – Ρεάλ στη Μαδρίτη, όμως το 3-0 που κουβαλά η «βασίλισσα» της επιτρέπει να νιώθει ασφαλής για την παρουσία της στον τελικό, εκεί όπου θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα (υπερασπίζεται το υπέρ της 2-0 στον επαναληπτικό με τη Σοσιεδάδ).

Και στη Γερμανία έχουν Κύπελλο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ το πιο αμφίρροπο ζευγάρι), και στη Γαλλία (Νις – Μονακό στα παράλια), στην Πορτογαλία θα διεξαχθεί το κλάσικο της Λισσαβώνας, Μπενφίκα – Σπόρτινγκ, που το… πήρε ο αέρας την Κυριακή. Τέλος, υπάρχει Κύπελλο Τουρκίας, εξ αναβολής ματς σε Ολλανδία, Τουρκία (σχετικό θέμα έχουν ετοιμάσει ο Σταύρος Κολίλας -σελ.7- και ο Νίκος Μποζιονέλος - σελ. 32), ενώ ξεκινά η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο Βαγγέλης Λυκάκης και ο Γιώργος Χαϊκάλης αλώνισαν τη Λατινική Αμερική και σας παρουσιάζουν τα πλήρη ρεπορτάζ, μαζί με τις προτάσεις τους, για τους 15 αγώνες της πρεμιέρας.

Να μην ξεχάσουμε ότι επιστρέφουν η Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ στα μπασκετικά κουπόνια και ότι στο σημερινό φύλλο θα βρείτε θέματα για τους πράκτορες, για χόκεϊ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Παρασκευή.

Ακόμη στην King Bet:
Μάκης Μηνδρινός: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Κώστας Φίλιος: Λαϊκά δικαστήρια στο Αμβούργο
Νίκος Μποζιονέλος: «Κράξιμο» στην Προύσα
Θανάσης Κυλώνης: Η Νις θέλει ρεβάνς
Βαγγέλης Λυκάκης: Γεμάτο απουσιολόγιο στην Ατλέτικο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις