KING BET Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2014

Εχουν έρθει πολλές μεγάλες ομάδες προς τα δω. Και η Μπαρτσελόνα, και η Ρεάλ, και η Μπάγερν, και η Μίλαν, και η Λίβερπουλ, και η Νάπολι (του Μαραντόνα, ντε), όλος ο καλός ο κόσμος. Και η Μάντσεστερ έχει ξανάρθει. Αλλά, θαρρείς, το προσεχές παιχνίδι, είναι κάπως διαφορετικό. Ή μάλλον είναι πολύ διαφορετικό. Γιατί, για πρώτη φορά ίσως, η δική μας ομάδα, η ελληνική, δείχνει ότι «το έχει» το ύψος. Οπως συμβαίνει σε ένα από τα ομορφότερα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Ο άλτης ετοιμάζεται να περάσει πάνω από τον πήχη. Νιώθει ότι μπορεί να το κάνει. Αυτοσυγκεντρώνεται, πωρώνεται, ακούει από δίπλα του τον κόσμο να τον επευφημεί και ορμά. Πιθανόν, τελικά να μην τα καταφέρει και ο πήχης να πέσει. Αλλά θα έχει προσπαθήσει, θα είναι εντάξει με τον εαυτό του. Κάπως έτσι προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη βραδιά.



ΟΚ, έχει παίξει άλλες τέσσερις φορές με τη Μάντσεστερ στο παρελθόν. Και στις τέσσερις, το εμπόδιο αποδείχθηκε πολύ ψηλό και δεν το πέρασε. Αλλά τώρα, δείχνει να το πιστεύει πιο πολύ από ποτέ. Ισως γιατί η Γιουνάιτεντ έχει… χαμηλώσει, ίσως γιατί ψήλωσε ο ίδιος, ίσως γιατί οι συνθήκες ευνοούν την υπέρβαση.

Πολύ σημαντική η Τρίτη για τον Ολυμπιακό. Του δίνεται η ευκαιρία να… βαρύνει λίγο ακόμα τη φανέλα του, να κοιτάξει στα μάτια το (πληγωμένο;) θηρίο και να το χτυπήσει εκεί που πονάει. Εχει τη δυνατότητα να μπει στην κουβέντα των Ευρωπαίων ποδοσφαιρόφιλων και για τρεις εβδομάδες (μέχρι τον επαναληπτικό δηλαδή) να συζητιέται στα στέκια. Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ξέρουν ότι αυτό είναι ίσως το ματς που θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Μέσα σε 90 λεπτά, μπορούν να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει (ξε)μείνει στο έπος της Πορτογαλίας. Εκτός από παρελθόν δηλαδή, έχει και μέλλον. Εμείς, αυτό που φροντίσαμε να κάνουμε είναι να παρουσιάσουμε το σημερινό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Με ρεπορτάζ, στατιστικά, γραφήματα, πίνακες, με πλήρη αναφορά στα τέσσερα προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων, ακόμα και με την άποψη ενός συναδέλφου-μέλους του Συνδέσμου Οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αθήνα, ώστε να γνωρίζετε πώς νιώθουν οι… αντίπαλοι.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, η χώρα μας εκπροσωπείται τούτη τη βδομάδα και από τον ΠΑΟΚ. Που ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει γιατί ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του μετά το πρώτο ματς με την Μπενφίκα. Γιατί τη φοβήθηκε, γιατί τη σεβάστηκε, γιατί μέτρησε το γκολ που δεν έπρεπε. Τώρα, όμως, οι παίκτες (και ο ίδιος ο Στέφενς) γνωρίζουν ότι η πορτογαλική ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο και θα πάνε στο «Λουζ» της Λισσαβώνας χωρίς άγχος, να ευχαριστηθούν τη ρεβάνς και ό,τι προκύψει. Αλλωστε, σ’ αυτό το γήπεδο γράφτηκε το έπος που λέγαμε παραπάνω.

Σπαταλήσαμε το χώρο που μας δίνει η σελίδα για τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτά είναι τα δύο αυτά παιχνίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Οσο για τα υπόλοιπα, θα βρείτε ό,τι ακριβώς ζητάτε στο φύλλο της Τρίτης, με πλήρη ανάλυση, σούπερ στατιστικά, ειδικά στοιχήματα και πολλές προτάσεις για όλα τα γούστα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή με κλάσικο…

Διαβάστε ακόμα στην King Bet:
Σταύρος Κολίλας: Το λάθος κρύβεται πίσω από τους αριθμούς
Μπιλάρας: Τσάμπιονς Λιγκ μόνο για live
Αντώνης Καρπετόπουλος: Να κλείσει τα αυτιά του
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ψήφο στους γηπεδούχους
Φώντας Τσούνης: Ή τώρα ή ποτέ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις