KING BET Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2014

Πριν πούμε οτιδήποτε για το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας, να θυμίσουμε (σιγά μην το έχετε ξεχάσει…) ότι την άλλη εβδομάδα υπάρχει Τσάμπιονς Λιγκ (4 ματς) και Γιουρόπα Λιγκ (16 ματς). Αρα λοιπόν, για κάποιες ομάδες το μυαλό ήδη ταξιδεύει. Πάμε τώρα να δούμε τα πιο φρέσκα. Πρέμιερ Λιγκ μην ψάχνετε, έχει ρεπό. Αλλά οι 10 από τις 20 ομάδες ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου (φάση των «16») και μάλιστα οι 4 πρώτες παίζουν μεταξύ τους (όταν η κληρωτίδα έχει κέφια…). Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι αύριο, Αρσεναλ – Λίβερπουλ την Κυριακή. Τα ζευγάρια δηλαδή που αναμετρήθηκαν πριν από λίγες μέρες στο πρωτάθλημα. Θα θυμάστε  προφανώς πώς έδεσε κόμπο ο Μουρίνιο τη Σίτι στις 3 του μήνα και πώς έπεσε σε τρικυμία η άμυνα της Αρσεναλ το περασμένο Σάββατο στο «Ανφιλντ».



Επομένως, πέρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, το βήμα για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» και τα οφέλη που θα αποκομίσουν, οι τέσσερις αυτές ομάδες «διεκδικούν» και το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Πολύ ωραίο το πρόγραμμα στη Σούπερ Λίγκα. Ξεκινάει από την ακριτική Ξάνθη και ολοκληρώνεται με το κρητικό ντέρμπι Εργοτέλης – ΟΦΗ. Ενδιάμεσα υπάρχουν το… κολασμένο Αρης – Βέροια, το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και άλλα πέντε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη για να διαπιστώσει κάποιος την κρισιμότητα των αγώνων. Αρκεί μια ματιά στη βαθμολογία.

Από τη Γερμανία ξεχωρίσαμε το Λεβερκούζεν – Σάλκε. Δύο ομάδες που ερίζουν για τη 2η θέση, μαζί με την Ντόρτμουντ βέβαια. Θέλετε ένα εκπληκτικό στατιστικό; Στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν βγει 7 under και ισάριθμα no goal! Σπάνιο για Μπουντεσλίγκα…

Στην Ισπανία, η… τρόικα της κορυφής αναμένεται να παραμείνει «ενωμένη» και μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής. Στη Μαδρίτη παίζει η Ατλέτικο (με Βαγιαδολίδ), στα περίχωρα της πρωτεύουσας η Ρεάλ (στο Χετάφε), με την τρίτη ομάδα της πόλης (τη Βαγιεκάνο) η Μπάρτσα. Στην Ιταλία, Γιούβε και Ρόμα αγωνίζονται εντός (με Κιέβο και Σαμπντόρια αντίστοιχα), ενώ η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ιντερ, στη Γαλλία το πρόγραμμα τελειώνει με Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ (σπουδαίο ματς για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ), στην Ολλανδία ο Αγιαξ περιμένει τον Φαν Μπάστεν (τη Χέρενφεν δηλαδή), στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, λίγες μέρες πριν έρθει στα μέρη μας, έχει μια… υποχρέωση με την Πάκος εκτός, στην Τουρκία οι δύο σερί ήττες της Φενέρ έδωσαν… θάρρος σε Γαλατά και Μπεσίκτας, ενώ στο Βέλγιο γίνεται μάχη για την είσοδο στην 6άδα των πλέι οφ.

Πλήρη ρεπορτάζ, προτάσεις για όλες τις τσέπες, φουλ παρασκήνιο και πολλά στατιστικά θα βρείτε στις 96 σελίδες της King Bet, μαζί με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα για το All Star Game στις ΗΠΑ, υπογεγραμμένο από τον Μάρκο Χάννα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και λίγη υπομονή ακόμα για να απλωθούν τα… σεντόνια την άλλη εβδομάδα. Τα λέμε την Τρίτη.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet της Παρασκευής:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Κύπελλο με φαβορί
Billaras: Ρότζερς - Μουρίνιο 1-0
Σταύρος Κολίλας: Ο θαυμαστός κόσμος της Serie B
Γιάννης Καρατζαφέρης: Στον αφρό και πάλι ο Ζοσέ
Πάνος Παπατσώρης: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ατρόμητος
Φώντας Τσούνης: Υπάρχει ζωή στον Αρη



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις