KING BET Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2014

Από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας ξαναμπαίνουν στα 9 γήπεδα, λίγες μόνον ημέρες μετά τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής. Τετάρτη και Πέμπτη λοιπόν υπάρχει πλήρες πρόγραμμα στο πρωτάθλημά μας. Κι αν για τη μάχη της κορυφής, το ενδιαφέρον έχει ουσιαστικά ατονήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο στα άλλα δύο μέτωπα, καθώς τόσο για τα πλέι οφ όσο και για την παραμονή στην κατηγορία ο συναγωνισμός είναι έντονος και κάθε ματς θεωρείται κρίσιμο. Τι έχουμε το επόμενο διήμερο; Εξι αγώνες στην περιφέρεια (Εργοτέλης – Βέροια, Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός – Απόλλων, Πανθρακικός – Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Αρης), δύο στο λεκανοπέδιο (Ατρόμητος – ΑΕΛ Καλλονής και Ολυμπιακός – Πανιώνιος) και ένα στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ – ΟΦΗ).



Πριν δείτε τα ρεπορτάζ, διαβάστε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA) για να μάθετε τις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων στις εμβόλιμες αγωνιστικές, από όπου θα εξάγετε πολλά στατιστικά.

Φεύγουμε από τη χώρα μας και πάμε στην Ισπανία. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κόπα Ντελ Ρέι κλέβουν την παράσταση, καθώς αναμετρώνται οι τέσσερις ισπανικοί σύλλογοι που συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς, το Ρεάλ – Ατλέτικο είναι αυτό που ξεχωρίζει. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα, απλώς να θυμίσουμε ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν πληγώσει δύο φορές τους συμπολίτες τους από τον περασμένο Μάιο στο «Μπερναμπέου»: μία στον τελικό του περσινού Κυπέλλου, όπου νίκησαν 2-1, και μία τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν επικράτησαν 1-0 για το πρωτάθλημα. Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας, αρκεί να τονίσουμε ότι αυτή είναι η μοναδική εντός έδρας ήττα της «βασίλισσας» από τον Δεκέμβριο του 2011 σε αγώνες πρωταθλήματος!

Δυνατά ζευγάρια βρίσκουμε και στο Κόπα Ιτάλια. Ουσιαστικά, το Κύπελλο είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για διάκριση, καθώς στη Serie A η Γιουβέντους δεν δείχνει να δυσκολεύεται για να κόψει πρώτη το νήμα και έτσι οι τέσσερις ομάδες που συγκροτούν την τετράδα αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Ρόμα φιλοξενεί τη Νάπολι και η Ουντινέζε τη Φιορεντίνα, στους δύο πρώτους ημιτελικούς (ακολουθούν οι ρεβάνς την άλλη εβδομάδα).

Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας η Παρί Σ.Ζ. δοκιμάζεται στο «Μποζουάρ» της Ναντ, 5 μέρες πριν από το τεστ τίτλου με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Οι Παριζιάνοι είχαν συντρίψει 5-0 την αντίπαλό τους πριν από δύο εβδομάδες στο πρωτάθλημα, ωστόσο σε ένα νοκ άουτ ματς οι συσχετισμοί αλλάζουν.

Θυμηθείτε τι έπαθαν στο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκαν (εντός έδρας μάλιστα) από τη Μονπελιέ.
Πλήρης δράση σε Ολλανδία (μοίρασε χρήμα το περασμένο τριήμερο με τις «βόμβες» που έσκασαν) και Κύπρο, ενώ στο κουπόνι βρίσκουμε αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τα Κύπελλα Βελγίου, Πορτογαλίας και Τουρκίας, καθώς και τις ρεβάνς στην προκριματική φάση του Λιμπερταδόρες, από όπου θα προκύψουν οι 6 ομάδες που θα περάσουν στους ομίλους. Αυτά ως μια πρώτη γεύση για το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στις επόμενες σελίδες, όπως βέβαια και για μπάσκετ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΚΙΝΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, ακόμα και χόκεϊ.

Επίσης, στο φύλλο της Τρίτης θα βρείτε ένα έξτρα δισέλιδο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη στην King Bet της Τρίτης: 
Φώντας Τσούνης: Αγωνιστικές copy paste!
Πάνος Παπατσώρης: Η έδρα τον κρατάει ζωντανό
Αντώνης Καρπετόπουλος: Αν σπάσουν οι άσοι, πάμε φυλακή
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Υπάρχει αξία στα Κύπελλα
Σταύρος Κολίλας: Το ντέρμπι του ήλιου
Billaras: Το σύνδρομο του Γενάρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις