KING BET Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2014

Ας μας συγχωρέσουν οι γονείς, οι φίλοι, οι σύζυγοι, τα παιδιά, όσοι τέλος πάντων κινούνται και ζουν γύρω μας, αλλά το τριήμερο δεν θα είμαστε για πολλή ώρα μαζί τους. Αν έχουν προγραμματίσει ταξίδι, καλό είναι να γνωρίζουν ότι -ειδικά την Κυριακή- θα πρέπει εκεί που θα πάμε να έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τηλεόραση. Με το δίκιο τους, θα προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους, αλλά τι να κάνουμε, η αρρώστια (μας) δεν γιατρεύεται…
Αντε τώρα να είσαι ποδοσφαιρόφιλος και να παίζεις στοίχημα. Βλέπεις το κουπόνι. Τι κάνεις; Λες «εντάξει, ένα πρόγραμμα σαν όλα τα άλλα είναι» και πας εκδρομή ή γουρλώνεις τα μάτια και λες από μέσα σου «θα στηθώ στην TV και δεν θα κουνηθώ από εκεί;». Προφανής η απάντηση. Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας; Τα πάντα. Και επειδή δεν υπάρχει πολύς χώρος να τα δούμε όλα, μένουμε στα κυριακάτικα.



Μόλις τσιμπήσουμε κάτι για μεσημέρι, καθόμαστε να απολαύσουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ολλανδία, καθώς στις 3.30 ξεκινάει το Φέγενορντ – Αγιαξ. Πριν περάσει το πρώτο μισάωρο, πρέπει να συντονιστούμε με «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Σίτι εναντίον Σάντερλαντ, στην πρώτη κούπα της χρονιάς για την Αγγλία. Αν το ματς δεν πάει σε παράταση, λίγο τα επινίκια, λίγο η απονομή, φτάσαμε στις 6 το απόγευμα. Εκεί πάμε Μαδρίτη, Ατλέτικο – Ρεάλ. Ισως το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών για τους «ροχιμπλάνκος». Αν δεν κερδίσουν, ελαχιστοποιούν τις πιθανότητές τους για κατάκτηση του τίτλου. Αν όμως επαναλάβουν τον άθλο του α’ γύρου, όταν είχαν περάσει νικηφόρα από το «Μπερναμπέου», (ξανα)βάζουν φωτιά στην κορυφή, καθώς πιθανότατα οι δυο τους, μαζί με την Μπάρτσα, θα βρεθούν πάλι στο πρώτο σκαλί.

Τώρα βέβαια, προέκυψε ένα πρόβλημα. Στις 7.30 το απόγευμα ξεκινάει το greek clasico στο Φάληρο και πρέπει να επιλέξετε ένα από τα δύο ματς. Ακόμα κι αν τους χωρίζουν 27 βαθμοί, ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από τη μεγαλειώδη νίκη της Τρίτης, ενώ ο Παναθηναϊκός από στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα, πάντα αυτό το ζευγάρι μαγνητίζει τα βλέμματα. Δική σας η επιλογή τι θα δείτε. Μη νομίζετε όμως ότι τα διλήμματα τελείωσαν. Μόλις τελειώσει (στην ώρα του, πρώτα ο Θεός) το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», έχουμε κανά μισάωρο ελεύθερο. Μέχρι να γίνει η σέντρα στο «Σαν Σίρο», όπου η Μίλαν συναντά τη Γιούβε. Και ένα 15λεπτο αργότερα, αρχίζει στο «Παρκ Ντε Πρενς», στο απόλυτο ντέρμπι μίσους της Γαλλίας: Παρί – Μαρσέιγ.

Οταν τα μεσάνυχτα της Κυριακής ξεμπερδέψετε με τα ποδοσφαιρικά και δεν είστε σινεφίλ, πάτε (τρέχοντας, μετά από τόση… κούραση) για ύπνο. Αν όμως σας αρέσει ο κινηματογράφος, υπάρχει… πρόβλημα. Και μην κουνηθείτε από τον καναπέ γιατί έχει την απονομή των Οσκαρ και δεν πρέπει να τη χάσετε. Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως, ήρθε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και ούτε που το καταλάβατε. Ή μάλλον το καταλάβατε. Ευχαριστηθήκατε μπάλα! Καλό τετραήμερο σε όλους…

Διαβάστε ακόμα στην King Bet:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Εξοδοι κινδύνου
Γιώργος Δήμητσας: Πότε άμπαλος και πότε σχετικός
Αντώνης Καρπετόπουλος: Με τι καρδιά, με τι ψυχή
Φώντας Τσούνης: Αν δεν κάνει και τώρα διπλό..
Γιάννης Καρατζαφέρης: Μάγκατ εναντίον Μουρίνιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις