KING BET Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2014

Ισως είναι ένα από τα πιο ελκυστικά κουπόνια της χρονιάς. Οπου κι αν κοιτάξει κανείς, όλο και κάποιο ντέρμπι θα βρει. Τα είδατε στο εξώφυλλο, τα παραθέτουμε και εδώ, με χρονική σειρά. Το Σάββατο το μεσημέρι, Λίβερπουλ – Αρσεναλ. Τι να αναδείξουμε ως κυρίαρχο στοιχείο αυτού του αγώνα; Οτι οι «ρεντς» θα παίξουν τα ρέστα τους ώστε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του τίτλου ή ότι οι «κανονιέρηδες» καλούνται να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την πρώτη θέση, τώρα που νιώθουν καυτή την ανάσα της Σίτι και της Τσέλσι; Επιλέξτε εσείς τι είναι πιο σημαντικό. Προσπερνάμε λίγο γρήγορα το απογευματινό πρόγραμμα, με φουλ Αγγλία και Σκωτία, πάμε στο βράδυ του Σαββάτου. Ρεάλ – Βιγιαρεάλ. Χωρίς Ρονάλντο η «βασίλισσα», αλλά με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο στο Κύπελλο, υποδέχεται μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.



Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα, σύνδεση με «Σαν Πάολο» για τον αγώνα Νάπολι – Μίλαν. Παραδοσιακή η αντιπαλότητα του Νότου με τον Βορρά στην Ιταλία, καθοριστική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

Πάμε την Κυριακή. Εδώ, αν έχετε κανονίσει τίποτα ραντεβού, καλό είναι να τα ακυρώσετε. Από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδείτε. Ξεκίνημα με Λάτσιο – Ρόμα στο Καμπιονάτο και οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει. Συνεχίζουμε με Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ στις 7.30. Ούτε εδώ χρειάζονται πολλά πολλά. Απλώς ότι είναι το πρώτο μεγάλο ματς του Φεβρουαρίου στο ελληνικό πρωτάθλημα, προάγγελος όσων θα ακολουθήσουν.

Μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα στη Λεωφόρο, στην Πορτογαλία ξεκινά το τοπικό ντέρμπι της Λισσαβώνας, Μπενφίκα – Σπόρτινγκ. Και πέρα από το γόητρο, μεθαύριο θα αναμετρηθούν η 1η με τη 2η της κατάταξης, ουσιαστικά δηλαδή οι δύο από τις τρεις (μαζί με την Πόρτο) διεκδικήτριες του τίτλου. Μόλις τελειώσει η παράσταση στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, ακολουθεί το Μονακό – Παρί Σ.Ζ. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των Μονεγάσκων να προσεγγίσουν την κορυφή και ένα δυνατό τεστ για τους Παριζιάνους.

Παράλληλα, στην Ισπανία αρχίζει άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς για την Μπαρτσελόνα. Απέναντί της αυτή τη φορά η Σεβίλλη, που μπορεί να μην… τρομάζει όπως άλλες χρονιές, αλλά παραμένει μεγάλο όνομα στην Πριμέρα.

Τι... αφήσαμε; Την επιστροφή της Β’ Γερμανίας, της Αυστρίας και της Αργεντινής στα κουπόνια, το ντεμπούτο του Μήτρογλου με τη Φούλαμ, το Αϊντχόφεν – Τβέντε στην Ολλανδία, το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν (απόψε) στην Μπουντεσλίγκα και τόσα άλλα σπουδαία ματς .Κι αν νομίζετε ότι ξεχάσαμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνετε λάθος. Ο Σταύρος Κολίλας έχει αφιερώσει 3 σελίδες (6, 88-89), παρουσιάζοντας όλα τα αθλήματα από τη γιορτή στο Σότσι, με το πρόγραμμα των αγώνων, τα φαβορί σε κάθε άθλημα και τις δικές του εκτιμήσεις για στοιχηματισμό. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με φουλ Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet:
Γιάννης Καρατζαφέρης: Ασοι με ρίσκο και αξία
Φώντας Τσούνης: Μπούσουλας τα νούμερα
Αντώνης Καρπετόπουλος: Πάλι μπροστά σε μυστήρια
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Καλά τα λέει ο Ρότζερς
Βillaras: Κόλαση κανονική


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις