KING BET Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2014

Είναι διαφορετική η αίσθηση. Μήπως φταίει το… σεντόνι; Ο ύμνος; Η λάμψη; Ο,τι κι αν (μας) συμβαίνει, οι βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ κρύβουν κάτι… διεγερτικό για όλους εμάς που αγαπάμε την (καλή) μπάλα. Αυτό θα… πάθουμε απόψε και αύριο. Και η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει πάρα πολύ. Από το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου, όταν έπεφτε η αυλαία των ομίλων, σαν να έχει περάσει πολύς καιρός. Πολύ παραπάνω από 68 μέρες, όση είναι δηλαδή η… απόσταση που μας χωρίζει από εκείνη τη μέρα.
Εμείς όμως θα το πάμε ανάποδα σήμερα. Θα μιλήσουμε πρώτα για τα ματς της Πέμπτης. Μας δίνει το δικαίωμα ο ΠΑΟΚ, από τον οποίο περιμένουμε να εκπροσωπήσει άξια τα ελληνικά χρώματα στα δύο ραντεβού με την Μπενφίκα. ΟΚ, έχει βαριά φανέλα η πορτογαλική ομάδα, είναι πολύ έμπειρη (για όσους το έχουν λησμονήσει, πέρσι έφτασε κάτι δευτερόλεπτα από την κατάκτηση του τροπαίου), αλλά για μια στιγμή...



Ξέρετε τι επιδόσεις έχει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτή τη διοργάνωση; Μόλις 2 ήττες στους 23 τελευταίους αγώνες (εντός – εκτός)! Αν ξέρετε πολλές ομάδες με τέτοια συγκομιδή, να μας το πείτε κι εμάς…

Τι πρέπει να κάνουν ο Στέφενς και οι παίκτες του; Να ξεχάσουν τελείως το ελληνικό πρωτάθλημα, τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και να πιστέψουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την Μπενφίκα. Εξάλλου, έχουν εικόνα των αντιπάλων τους από τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για την υποστήριξη του κόσμου, δεν χρειάζεται να αμφιβάλλει κανείς. Η Τούμπα θα «βράζει» μεθαύριο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα... τσικνίσουν στο γήπεδο και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να καταθέσουν την ψυχή τους για 90τόσα λεπτά.

Η πρώτη ανάγνωση των άλλων 15 ζευγαριών του Γιουρόπα Λιγκ, μας προετοιμάζει για μεγάλες μάχες. Πολλά αμφίρροπα ματς, δυνατά σταυρώματα, αρκετές αλλαγές σε πάγκους και πρόσωπα, πιθανές οι εκπλήξεις. Ας μην το κουράζουμε άλλο, γιατί μέχρι να φτάσουμε στην Πέμπτη, πρέπει να περάσει η Τρίτη και η Τετάρτη.

Και πώς θα περάσουν η σημερινή και η αυριανή μέρα; Με Τσάμπιονς Λιγκ. Με Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν – Παρί Σ.Ζ. απόψε, με Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αρσεναλ – Μπάγερν αύριο. Ορεξη να ‘χετε να βλέπετε μπάλα. Και να τα συνδυάσετε με στοίχημα, άλλωστε τόσα ειδικά στοιχήματα δίνει ο ΟΠΑΠ. Εμείς, για να σας βοηθήσουμε, σε κάθε ματς έχουν βάλει ό,τι… στατιστικοειδές υπάρχει από τη συμπεριφορά των 8 αυτών ομάδων στους ομίλους. Γκολ, κόρνερ, πέναλτι, κάρτες, κατοχή μπάλας, σκόρερ και άλλα πολλά.

Δεν μας έμεινε πολύς χώρος για τους άλλους αγώνες του κουπονιού. Εν τάχει, να πούμε ότι έχουμε εξ αναβολής ματς από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, πλήρες πρόγραμμα στην Αργεντινή, 7 ζευγάρια από το Λιμπερταδόρες, συν ένα Λιγκ Τρόφι και ένα Κύπελλο Σκωτίας. Να μην ξεχάσουμε, τέλος, το ελληνικό κλάσικο για την Ευρωλίγκα. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Ακόμα στην King Bet:
Βαγγέλης Λυκάκης: Γύρισε σελίδα η Κίλμες
Μάρκος Χάννα: Ο γολγοθάς της Σάλισμπερι
Γιώργος Δήμητσας: Στον αστερισμό της τριάδας
Μάκης Μηνδρινός: Γειτονική μάχη στο Νότιγχαμ
Γιάννης Αλυσανδράτος: Πρόσωπα και αριθμοί
Πάνος Παπατσώρης: Ισορροπία στο Μιλάνο με λίγα γκολ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις