KING BET Τρίτης 13 Μαΐου 2014

Τι περίεργα παιχνίδια που παίζει το ποδόσφαιρο; Τι ιστορίες διαδραματίζονται κάθε χρόνο, από αυτές που λες «δεν μπορεί να συμβαίνει». Μήπως θυμάστε πώς συμμετείχε η Σεβίλλη στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ; Μήπως θυμάστε πέρσι τέτοια εποχή που γελούσε όλος ο κόσμος με την γκίνια της Μπενφίκα; Αυτές οι δύο ομάδες λοιπόν έχουν αύριο ραντεβού στο «Γιουβέντους Στάντιουμ», στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ναι, είναι η Σεβίλλη, που τερμάτισε 9η πέρσι, αλλά την κάλεσε η ΟΥΕΦΑ να μπει στην κλήρωση, γιατί η Μάλαγα και η Βαγιεκάνο δεν είχαν πλήρη φάκελο! Που στον ημιτελικό με τη Βαλένθια βρέθηκε στα σχοινιά και όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά έδωσε και μια… ξεγυριστή στην αντίπαλό της, στην τελευταία φάση του αγώνα. Ναι, είναι η Μπενφίκα που μόλις πριν από έναν χρόνο έχανε τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Που πόνταρες τα λεφτά σου ότι θα διώξει (κλωτσηδόν) τον Ζόρζε Ζεσούς και θα κάνει χρόνια να ξανασηκώσει κεφάλι.



Είναι όμως αυτή που έχει στην τσέπη το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, το Λιγκ Καπ της χώρας, και αύριο διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, ενώ σε λίγες μέρες έχει και τον τελικό Κυπέλλου. Πάει δηλαδή για 4 τρόπαια μέσα σε μια σεζόν!

Η απόλυτη μεταμόρφωση. Η δικαίωση για τον Ιησού (Ζέσους) της Μπενφίκα, που περιμένει από τον… Θεό να του δώσει πίσω όσα του στέρησε πέρσι. Τελικός Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν αύριο. Καλό είναι να ξέρετε τα πάντα για τις δύο φιναλίστ, με ρεπορτάζ, προτάσεις, στατιστικά, ειδικά στοιχήματα, τις 11άδες, το σύστημα των δύο προπονητών. Γι’ αυτό, εμείς αφιερώσαμε 5 σελίδες στο σημερινό φύλλο με όλα τα στοιχεία που θα σας χρειαστούν ώστε να είστε στοιχηματικά έτοιμοι να δείτε και να τζογάρετε σ’ αυτό το μεγάλο ματς.
Εχουμε και την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας αύριο. Με Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό – Ατρόμητο. Οι τέσσερις μονομάχοι παίζουν τα ρέστα τους και περιμένουν να αποκομίσουν ό,τι περισσότερο μπορούν σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια ώστε στο φινάλε (το ερχόμενο Σάββατο) να ξέρουν τι διεκδικούν, τι θέλουν και πώς θα το πάρουν.

Μη νομίζετε όμως ότι το μεσοβδόμαδο κουπόνι είναι φτωχό. Κάθε άλλο. Εχει ένα σωρό αγώνες από διαφορετικά πρωταθλήματα και διαφορετικές διοργανώσεις. Πάμε να τα δούμε. Πλήρη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας σήμερα, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε, και η μάχη για το πλασάρισμα στις θέσεις των πλέι οφ έχει φουντώσει. Αντίστοιχα, η αγωνία των… μελλοθάνατων, των ομάδων δηλαδή που θα ζουν με την απειλή του υποβιβασμού και των πλέι άουτ, δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπη. Και στην Ελβετία υπάρχει φουλ πρόγραμμα, με τη Βασιλεία να ετοιμάζεται για τον γύρο του θριάμβου, δύο αγωνιστικές πριν από την… καρό σημαία.

Εχουμε, επίσης, πλέι οφ σε Α’ Αγγλίας, Βέλγιο, Σκωτία, μπαράζ σε Γερμανία, Ολλανδία, τον τελικό της Λιγκίγια στο Μεξικό, τον τελικό του Κυπέλλου Δανίας, τις ρεβάνς των προημιτελικών στο Λιμπερταδόρες, συν κάτι σκόρπια ματς από Β’ Γαλλίας, Ρωσία, Σουηδία, Βραζιλία και ένα διεθνές φιλικό (Γερμανία – Πολωνία). Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε στις επόμενες σελίδες, ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού μαζί σας την Παρασκευή, με φινάλε σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις