King Bet Παρασκευής 16 Μαΐου 2014

Ο απίστευτος συναγωνισμός που ζήσαμε τη φετινή χρονιά σε Αγγλία και Ισπανία ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε εντυπωσιακό σπριντ στα τελευταία μέτρα, εκμεταλλεύτηκε τις… πτώσεις της Λίβερπουλ και επέστρεψε στο θρόνο. Ομως, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν βρίσκουμε ομάδα με ανάλογες επιδόσεις. Ισα ίσα, και οι τρεις ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο ξέμειναν από δυνάμεις, άρχισαν να… παραπατάνε και αγκομαχώντας έφτασαν λίγα μέτρα πριν από το νήμα. Η μία μάλιστα (η Ρεάλ)… εγκατέλειψε, αφήνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να «τρώγονται» ποια θα κόψει πρώτη το νήμα. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ένα σαφές προβάδισμα τριών βαθμών, αλλά στους «μπλαουγκράνα» αρκεί μια απλή νίκη για να τερματίσουν πρώτοι.



«Ματς-μπολ» λοιπόν, στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, το φινάλε της Πριμέρα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και στο μέτωπο της σωτηρίας. Πέντε ομάδες εμπλέκονται στη μάχη της σωτηρίας και για να λυθούν οι απορίες σας, διαβάστε το θέμα του Βαγγέλη Λυκάκη (σελ. 31).
Αυλαία και στο Καμπιονάτο, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει (ξανα)γίνει το αγαπημένο πρωτάθλημα των παικτών του στοιχήματος. Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί και απομένει μόνο μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, την οποία διεκδικούν πέντε ομάδες, ουσιαστικά όμως μόλις δύο, καθώς η Πάρμα (55 βαθμούς) έχει εύκολο έργο απέναντι στην καταδικασμένη Λιβόρνο και θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από πιθανή γκέλα της Τορίνο στη Φλωρεντία.

Τι άλλο τελειώνει αυτό το Σ/Κ; Οι δύο κατηγορίες της Γαλλίας (ο Θανάσης Κυλώνης ξεκαθαρίζει το… τοπίο σε πέντε σελίδες, 45-49), η Τουρκία (πλήρης εικόνα δίνει ο Νίκος Μποζιονέλος, σελ. 36-37), η Ελβετία, η Δανία και η Αργεντινή. Εχουμε όμως και φινάλε σε διάφορα πλέι οφ. Οπως στη δική μας Σούπερ Λίγκα, με ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκό στην άδεια Τούμπα και Ατρόμητο – Αστέρα στο Περιστέρι, αλλά και σε Βέλγιο, Ολλανδία, Μεξικό, Σκωτία. Το κουπόνι επίσης κοσμούν μεταξύ άλλων τρεις τελικοί: Αγγλίας (Αρσεναλ – Χαλ), Γερμανίας (Ντόρτμουντ – Μπάγερν) και Σκωτίας (Σεντ Τζόνστον – Νταντί Γιουν.).

Αφήσαμε για το τέλος το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, με ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι και Μπαρτσελόνα - Ρεάλ να ρίχνονται στο παρκέ του «Μεντιολάνουμ» στο Μιλάνο, με στόχο κατ’ αρχάς την πρόκριση στον τελικό και κατόπιν το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Πάνος Κραψίτης σας προσφέρει στο πιάτο (σελ. 68-69) όλα τα τελευταία νέα των 4 μονομάχων, τις προτάσεις του και πολλά ειδικά στοιχήματα, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού ξανά την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις