King Bet Τρίτης 6 Μαΐου 2014

Θα σκεφτεί κάποιος (και με το δίκιο του) ότι χωρίς Κύπελλα Ευρώπης, το μεσοβδόμαδο κουπόνι είναι φτωχό. Αμ, δε. Δείτε τι ματς βρίσκουμε μπροστά μας και θα καταλάβετε. Καταρχάς, έχουμε τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Και έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όλοι (δικαιούνται να) ελπίζουν ότι μπορούν να κόψουν πρώτοι το νήμα, καθώς στην κατάταξη έχουμε τρεις ομάδες με 4 πόντους και μία ομάδα με 3!

Η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, δηλαδή ενδέχεται αύριο να… μπλεχτούμε ακόμα περισσότερο.

Πάμε τώρα στην Αγγλία. Για τη Μάντσεστερ Σίτι απομένουν δύο 90λεπτα ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Αύριο περιμένει την Αστον Βίλα και κλείνει την Κυριακή με τη Γουέστ Χαμ, επομένως η πρώτη θέση περνάει από τα δικά της πόδια. Στα άλλα δύο ματς του διημέρου, η Γιουνάιτεντ (με τις μαθηματικές πλέον ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ) φιλοξενεί τη Χαλ και η εντυπωσιακή Σάντερλαντ (χρειάζεται έναν πόντο ακόμα) τη Γουέστ Μπρομ.


Σημαντική αναμέτρηση και στην Ισπανία. Η Ρεάλ χρωστάει ένα παιχνίδι, αυτό με τη Βαγιαδολίδ, και με νίκη όχι μόνο προσπερνάει την Μπαρτσελόνα στη 2η θέση, αλλά διατηρεί τις (όποιες) ελπίδες τής έχουν απομείνει για να διεκδικήσει τον τίτλο με την Ατλέτικο, η οποία στο φινάλε πάει στο «Καμπ Νόου». Εξ αναβολής ματς έχουμε και σε Ιταλία και Γαλλία, καθώς οι τελικοί Κυπέλλων του Σαββάτου άφησαν εκκρεμότητες στη βαθμολογία. Στο Καμπιονάτο, η Φιορεντίνα θα υποδεχθεί τη Σασσουόλο και η Κυπελλούχος Νάπολι την Κάλιαρι, ενώ στο Σαμπιονά η Μονακό περιμένει την τροπαιούχο Γκινγκάμπ και η πρωταθλήτρια Παρί Σ.Ζ. τη Ρεν, σε πολύ κρίσιμους αγώνες για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Εχουμε όμως και φουλ πρόγραμμα σε διάφορα πρωταθλήματα. Εννέα ζευγάρια στη Β’ Γαλλίας, έξι στην Πρέμιερ Σκωτίας, πέντε στην Ελβετία, έξι στη Δανία, οκτώ στην Α’ και επτά στη Β’ Σουηδίας, έξι από τη Φινλανδία.

Σε Τουρκία και Ρωσία θα αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι της σεζόν 2013-14, με Εσκισεχίρσπορ – Γαλατά και Κράσνονταρ – Ροστόφ αντίστοιχα, ενώ στην Πορτογαλία διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Ρίο Αβε, ο πρώτος από τους τρεις τελικούς που έχουν οι «αετοί» μέσα σε 11 μέρες.

Εχουμε όμως και διάφορα μπαράζ σε τούτο το κουπόνι. Στην Ολλανδία υπάρχουν 6 συνολικά αγώνες, οι δύο εκ των οποίων αφορούν τα πλέι οφ της Ευρώπης, στη Σκωτία οι ομάδες από την Τσάμπιονσιπ, τη Λιγκ 1 και τη Λιγκ 2 μπαίνουν στο χορό των πλέι οφ και των πλέι άουτ, στο Μεξικό βρίσκουμε τους δύο πρώτους ημιτελικούς της Λιγκίγια, στη Χιλή τον τελικό της Λιγκίγια, ενώ σπουδαία ζευγάρια συνεχίζουν στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, με μια απίστευτα αρνητική παράδοση να συνοδεύει τις βολιβιανές ομάδες όταν επισκέπτονται την Αργεντινή.

Αυτά με μια πρόχειρη ανάγνωση, ακολουθούν τα ρεπορτάζ και οι προτάσεις των συναδέλφων, μαζί με ένα έξτρα 4σέλιδο αφιέρωμα στη Eurovision, την οποία υπογράφει ο απεσταλμένος μας στην Κοπεγχάγη, Σάββας Σπανούδης, όπου υπάρχει και αποκλειστική συνέντευξη των Freaky Fortune και Riskykidd που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το κίνητρο ορίζει το παιχνίδι μας
Billaras: Οταν τα ματς παίζονται στα ίσα
Φώντας Τσούνης: Με γαλλικά και… πιάνω
Αντώνης Καρπετόπουλος: Ισορροπία του τρόμου
Σταύρος Κολίλας: Ο νέος χάρτης της Ευρώπης
Τόλης Χριστοφοράκης: Χωρίς θέαμα στη Σούπερ Λίγκα
Γιώργος Δήμητσας: Η σωστή και η λάθος απόδοση
Γιάννης Καρατζαφέρης: Δύσκολα τα πλέι οφ
Πάνος Παπατσώρης: Πάντα δυνατός στο πρώτο ημίχρονο
DNA: Αργεντινή-Βραζιλία σημειώσατε άσο!
 
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Το πρώτο βήμα
Γιώργος Χαϊκάλης: Για μια θέση στο Σουνταμερικάνα
Πάνος Κραψίτης: «Τελείωσε» Λεάντρο η Κασίβα
Πάνος Γαρίδης: Γιορτή στη Νάπολι
Bαγγέλης Λυκάκης: Ημιτελικοί, πράξη πρώτη
Nίκος Μποζιονέλος: Τρόπαιο… 1,4 εκατ. δολαρίων
Kώστας Φίλιος: «Ακρίβυνε» το τίμημα του τίτλου
Νίκος Μπέλτσος: Η νυν και η… επόμενη
Θανάσης Κυλώνης: Η Ρεν ζει ένα δράμα
Γιώργος Πετρίδης: «Πετάει» το Σιάτλ
Γιάννης Μακρατζάκης: Θα μετρήσει το «ειδικό βάρος»
Μάρκος Xάννα: Μίλησαν οι… παλιοί
Πάνος Κοτσιμπός: Βουλιάζει η Κιλμάρνοκ
Σταμάτης Δημάκης: «Βλέπει» τίτλο η ΑΕ Λεμεσού
Γιάννης Αλυσανδράτος: Θα σπάσει (;) η κατάρα
Μίλτος Ζωγράφος: Δοκιμάζεται η Μάλμε
Σάββας Σπανούδης: Πρώτο εντός για τον Μίκα

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή, με το φινάλε σε Αγγλία και Γερμανία.

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις