KING BET Τρίτης 27 Μαΐου 2014



Με τον συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον θρίαμβο της Ρεάλ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η σεζόν 2013-14 για την Ευρώπη. Στρέφουμε πλέον την προσοχή μας σε άλλη ήπειρο, εκεί όπου θα χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, στο κορυφαίο συναπάντημα των λαών της γης. Εμείς, βέβαια, έχουμε μπει ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ από την περασμένη εβδομάδα, με πολλά αφιερώματα, με πολύ στοίχημα και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τη σέντρα της 12ης Ιουνίου. Το ίδιο λοιπόν κάνουμε και στο παρόν φύλλο. Θα βρείτε έξτρα θέματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως αυτό που υπογράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 12-13), που αφορά τα οικονομικά μεγέθη της διοργάνωσης, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και τη λίστα με τους συλλόγους που θα «στείλουν» τους περισσότερους παίκτες στη Βραζιλία. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας έκανε την παραμικρή εντύπωση το Νο1 (Μπάγερν), αλλά εκπλαγήκαμε με το Νο3…

Επίσης, ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 14-15) παρουσιάζει τα πιο «τρελά» στοιχήματα του Μουντιάλ. Ψάχνοντας κανείς στους… απανταχού μπουκ μπορεί να βρει ό,τι πιο απίθανο υπάρχει για ποντάρισμα. Ενα εξαιρετικό θέμα που μπορείτε να το κρατήσετε μέχρι να ξεκινήσει η δράση. Από το… χορό δεν λείπει ο Νίκος Μποζιονέλος (σελ. 16), ο οποίος… τα βάζει με τους Ιταλούς και τζογάρει τα πρώτα του χρήματα.


Κατά τα λοιπά, υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τους αγώνες του κουπονιού του ερχόμενου τριημέρου. Με αρκετά διεθνή φιλικά, με πλήρη δράση σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, με Β’ Νορβηγίας, με Λιγκ Καπ Ιρλανδίας και Ιαπωνίας, με αγώνες από Αμερική, Β’ Σουηδίας και από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Μην παραλείψετε να διαβάσετε (ή να διατηρήσετε στο αρχείο σας) το δεύτερο μέρος με τη στατιστική απεικόνιση των πρωταθλημάτων που τελείωσαν. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κοσμάς Παπαϊωάννου ανέλυσε τις 6 κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, σήμερα ακολουθούν άλλες 6, όπου θα βρείτε ποια σημεία πέρασαν και ποια έσπασαν, τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν και διάφορα tips για κάθε πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το μπασκετικό κουπόνι, με τον 3ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τη μάχη Πανιωνίου και ΠΑΟΚ για την 3η θέση, ενώ ξεκινάνε τα πλέι οφ στην Ισπανία και συνεχίζονται σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία. Αυτά ως μια πρώτη εικόνα για το τι έχουμε μπροστά μας για τις επόμενες τρεις ημέρες. Καλή μελέτη, καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Παρασκευή με πιο πολύ Μουντιάλ. Εξάλλου, απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για το εναρκτήριο λάκτισμα…

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Προσοχή με τα μακροπρόθεσμα
Billaras: Με παρολάκια και «κορδόνια» δεν βλέπεις προκοπή
Φώντας Τσούνης: Wrestling της κακιάς ώρας
Αντώνης Καρπετόπουλος: Η τύχη στα χέρια τους
Σταύρος Κολίλας: Χρήμα να… δισ.!
Τόλης Χριστοφοράκης: Οι ιδιαιτερότητες των σκόρερ
Γιώργος Δήμητσας: Ανεβασμένη η Ιβάνοβιτς
Γιάννης Καρατζαφέρης: Γκολ και θλεαμα στο Κάνσας
Πάνος Παπατσώρης: Παιχνίδι με πρωτάθλημα Βραζιλίας
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Οδηγός σε 6 πρωταθλήματα
Nίκος Μποζιονέλος: Η Ιταλία, ο Μπέαρζοτ και η γενιά των 30άρηδων
Mάκης Μηνδρινός: Στοιχήματα για... όλα!

Αναλύουν
Γιώργος Χαϊκάλης: Ξέμειναν από… καύσιμα
Πάνος Κραψίτης: Aσοι στο μανίκι
Γιώργος Πετρίδης: Φορτσάρει η Χαμ Καμ
Γιάννης Μακρατζάκης: Η άνοδος περνάει από τα Ψαχνά
Μάρκος Xάννα: Μίλησαν οι αστέρες
Μίλτος Ζωγράφος: Χωρίς τον τοπ σκόρερ η Λαντσκρόνα
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ετοιμάζει αλλαγές η Ντάνταλκ
 
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις