KING BET Τρίτης 20 Μαΐου 2014


Οδεύοντας προς τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν (ουσιαστικά, μόνον ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έχει απομείνει, αλλά γι’ αυτόν θα τα πούμε αναλυτικά στο φύλλο της Παρασκευής), όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από προβλέψεις και εκτιμήσεις, γίνονται οι τελικές ζυμώσεις από τους προπονητές σχετικά με το ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο για Βραζιλία και κάθε τόσο ανακοινώνονται οι 23άδες. Χτες, ήταν η σειρά του Σάντος να δώσει τη δική του λίστα, επιβεβαιώνοντας σχεδόν σε απόλυτο βαθμό τα σχετικά ρεπορτάζ. Θα έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας για να ασχοληθούμε με την Εθνική μας ομάδα, αλλά από σήμερα η «King Bet» σας βάζει σε κλίμα Μουντιάλ, με άλλα θέματα. Οπως, για παράδειγμα, αυτό που υπογράφει ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 14-15), όπου αναλύει το άνοιγμα των τιμών σε διάφορα στοιχήματα και υποδεικνύει ποιες αποδόσεις συμφέρουν, ενώ αναφέρει και τα σετ της 1ης αγωνιστικής, ώστε να έχετε μια σχετική εικόνα.

Με θέμα Μουντιάλ έχει ασχοληθεί και ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 12-13), παρουσιάζοντας τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Τι κλίμα θα επικρατεί τις ημέρες της γιορτής, τι πρέπει να ξέρει κάθε επισκέπτης και κάθε φίλαθλος, ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν για ομάδες και ποδοσφαιριστές.



Εχουμε και δύο ανασκοπήσεις σήμερα. Μία του Κοσμά Παπαϊωάννου (στη στήλη DNA, σελ. 6-7), όπου μπορείτε να βρείτε τι έγινε στα κορυφαία πρωταθλήματα (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα) της Ευρώπης. Από χρήσιμα tips, μέχρι τι σημεία βγήκαν με φαβορί είτε τον άσο είτε το διπλό. Επίσης, σε ειδικό πίνακα θα δείτε τα ματς που πλήρωσαν από 6.00 και πάνω σε αυτά τα πρωταθλήματα. Θα θυμηθείτε απίθανες εκπλήξεις που έγιναν μέσα στη σεζόν και «τρελές» αποδόσεις. Ανασκόπηση, πιο προσωπική αυτή τη φορά, κάνει και ο Γιάννης Μακρατζάκης (σελ. 17) για τη Σούπερ Λίγκα που έριξε αυλαία το περασμένο Σάββατο, με τη λήξη των πλέι οφ. Ενδιαφέρον, θέλουμε να πιστεύουμε, το θέμα, αξίζει να το διαβάσετε.

Δεν είπαμε τίποτα για το κουπόνι του τριημέρου. Εντάξει, μπορείτε να ανατρέξετε στις επόμενες σελίδες για να μάθετε τα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συναδέλφων, ωστόσο ας πούμε τι περιλαμβάνει. Εχει πλήρες πρόγραμμα σε Α’, Β’ Νορβηγίας και Α’, Β’ Βραζιλίας, συν κάποια σκόρπια ματς από Α’ Σουηδίας, Ιρλανδία, Αμερική, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας και φιλικά Εθνικών ομάδων, μαζί με τον πρώτο τελικό των πλέι οφ σε Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

Αυτά εν ολίγοις, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε σε τρεις μέρες, παραμονή του μεγάλου τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Μπήκαμε στον… Αύγουστο
Billaras: Στην υγειά του Μόγιες!
Φώντας Τσούνης: Ιδωμεν και… περιμένομεν
Αντώνης Καρπετόπουλος: Παρηγοριά η Football League…
Σταύρος Κολίλας: Ζέστη, υγρασία και… καρχαρίες
Τόλης Χριστοφοράκης: Η αυτοκριτική πάντα χρειάζεται
Γιώργος Δήμητσας: Ματιές σε Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα
Γιάννης Καρατζαφέρης: Ετσι έζησα τον τελικό
Πάνος Παπατσώρης: «Καίγονται» στα γκολ Μιάλμπι και Μάλμε
DNA: Ποια πέρασαν και ποια έσπασαν

Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Το άνοιγμα των τιμών
Γιώργος Χαϊκάλης: Της… ισοπαλίας και του under
Πάνος Κραψίτης: Διπλό με Βερλάντερ
Γιώργος Πετρίδης: Με λειψό κέντρο το Χιούστον
Γιάννης Μακρατζάκης: «Εμφύλιος» στην Κασσιόπη
Μάρκος Xάννα: Το πρώτο βήμα
Πάνος Κοτσιμπός: Ολα ή τίποτα για Μπούτσερ
Μίλτος Ζωγράφος: Παραδόσεις που προκαλούν
Γιάννης Αλυσανδράτος: Στο πόδι Μούνστερ και Λάουθ
 
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις