KING BET Παρασκευής 1 Αυγούστου 2014

Κάτι 36άρια και 37άρια που χτυπάει ο υδράργυρος τούτες τις μέρες, δεν μας απασχολούν. Για μας, στοιχηματικά αυτή η περίοδος θυμίζει χειμώνα. Αντε, φθινόπωρο (μη χαλάσουμε τις καρδιές μας). Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε μπει σε εντατικούς ρυθμούς δουλειάς. Με παρουσιάσεις, αφιερώματα, προγράμματα και ό,τι άλλη ενημέρωση μπορούμε να σας προσφέρουμε για τα πρωταθλήματα που ξεκινάνε. Την Παρασκευή λοιπόν έχουμε τρεις νέες εισόδους στο κουπόνι μας: Β’ Γερμανίας, Β’ Γαλλίας, Ρωσία.
Στη μικρή Μπουντεσλίγκα (όπως και στη μεγάλη, που θα τη βρούμε σε τρεις εβδομάδες μπροστά μας) θα σας κάνει παρέα σε όλη τη σεζόν ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Ηταν και πρόπερσι μαζί μας, αλλά τον δώσαμε «δανεικό» για μία χρονιά και επέστρεψε πάλι στην ομάδα της KING BET. Πιο έμπειρος, αλλά και πιο φρέσκος.



Τα γερμανικά είναι η μητρική του γλώσσα, πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο από το γερμανικό και πιθανόν ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον θρίαμβο των «πάντσερ» στο Μουντιάλ. Το καλό που του θέλουμε όμως, να… ξεμεθύσει γρήγορα για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη νέα πρόκληση.

Πάμε προς Γαλλία μεριά. Η Β’ κατηγορία κάνει πρεμιέρα και εμείς σας γνωρίζουμε τον άνθρωπο που θα σας ταξιδέψει στα άδυτα της Ligue 2 για τους επόμενους 9 μήνες. Χρήστος Στεργίου το ονοματεπώνυμό του. Ηρθε με καλές συστάσεις, τον εμπιστευτήκαμε, τον «τρέξαμε» τις τελευταίες μέρες και σήμερα εγκαινιάζει το ρεπορτάζ και τις προτάσεις του, ως συνέχεια του αφιερώματος που είχε υπογράψει την Τρίτη. Αντικατέστησε τον συνάδελφο που επί 5ετία ασχολήθηκε με τη Γαλλία, καθώς ο Θανάσης Κυλώνης πήρε… προαγωγή και πλέον θα τον βρίσκετε ως «Πασπαρτού» (κάθε Τρίτη και Παρασκευή) στη νέα στήλη που ανοίγει αυλαία στο σημερινό φύλλο. Τους λόγους αυτής της αλλαγής, τους εξηγεί ο ίδιος στη σελίδα 9.

Αφού ξεμπερδέψαμε με Γαλλογερμανούς, ανεβαίνουμε στη Ρωσία για να βρούμε την Τούλα και την Ούφα. Ναι, έτσι ονομάζονται οι δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Α’ κατηγορία. Υπάρχουν κι άλλα περίεργα στην αχανή αυτή χώρα. Ο Σταύρος Κολίλας «σκάναρε» όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες που αξίζει να προσέξουμε και παρουσιάζει το αποτέλεσμα στη σελίδα 5, ενώ ο Γιάννης Αλυσανδράτος έκανε εντατικά μαθήματα ρωσικών (δεν είναι ό,τι πιο εύκολο…) τους τελευταίους μήνες και από σήμερα θα σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα.
Για όλους εσάς που περιμένατε να ξεκινήσει η Αργεντινή, κάντε μια βδομάδα υπομονή γιατί αρκετά δεινά μαζεύτηκαν εκεί κάτω τις τελευταίες μέρες. Από τη μια η πτώχευση, από την άλλη ο αιφνίδιος θάνατος του προέδρου της Ομοσπονδίας, Χούλιο Γκραντόνα, «επέβαλαν» τη μετατόπιση της πρεμιέρας για το επόμενο Σ/Κ.

Αυτά είναι τα νέα πρωταθλήματα, εν αναμονή άλλων 11 που ξεκινάνε την άλλη εβδομάδα, για τα οποία θα βρείτε πλήρη αφιερώματα στο φύλλο της Τρίτης. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις