KING BET Παρασκευής 4 Ιουλίου 2014

Πέρα από τα εντυπωσιακά ματς που έχουμε δει τούτο το καλοκαίρι, κυριαρχεί η εντύπωση ότι είναι το πιο δίκαιο Μουντιάλ. Σε όλους σχεδόν τους αγώνες νίκησε η ομάδα που ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Σε όλους; Μπα, υπάρχει και ένας, όπου η καλύτερη ομάδα έμεινε με άδεια χέρια. Αυτός της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα, στο ματς που θα περάσουν χρόνια για να το ξεχάσουμε. Αφήστε, δε, που αύριο το βράδυ θα το… μελετάμε πιο πολύ, καθώς στον αγωνιστικό χώρο του «Αρένα Φόντε Νόβα» θα μπαίνει η παρέα του Τζόελ Κάμπελ για να αντιμετωπίσει, στο παιχνίδι της ζωής τους, την Ολλανδία. Πριν από αυτό, έχουμε τους δύο πρώτους προημιτελικούς, απόψε. Εναν ευρωπαϊκό και έναν λατινοαμερικάνικο. Στις 7 μ.μ., στο θρυλικό «Μαρακανά», η Γαλλία και η Γερμανία διεκδικούν το εισιτήριο για την 4άδα, έχοντας κάτι… χρωστούμενα από προηγούμενες διοργανώσεις. Διαβάστε σχετικά το θέμα του Νίκου Μποζιονέλου (σελ. 19) και θα καταλάβετε.
 
Στις 11 το βράδυ η Βραζιλία περιμένει την Κολομβία στη Φορταλέζα. Την Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αποτελεί ήδη μια από τις κορυφαίες φιγούρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχει βάλει πλώρη για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο τουρνουά. Για να διαπιστώσετε το… ξεπέταγμα αυτού του 22χρονου δαίμονα, αρκεί να τονίσουμε ότι πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, δεν υπήρχε το όνομά του στα ειδικά στοιχήματα, ούτε για πρώτος σκόρερ, ούτε καν για πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου!
 
Αφού λοιπόν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα μάθουμε ποιες χώρες θα συγκροτήσουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, θα περιμένουμε άλλες 24 ώρες για να παρακολουθήσουμε ακόμα δύο «εκρηκτικά» ματς: Αργεντινή – Βέλγιο στις 7, Μέσι εναντίον Αζάρ δηλαδή, Ολλανδία – Κόστα Ρίκα στις 11, με τους «οράνιε» να αποτελούν το πιο καυτό φαβορί των προημιτελικών, βάσει αποδόσεων.
 
Κάπως έτσι διαμορφώνεται το παζλ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του Μουντιάλ. Πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, διαβάστε τα ρεπορτάζ και τα στατιστικά των 8 ομάδων (στα δισέλιδα των αγώνων), τη συμπεριφορά τους σε ανάλογη φάση (DNA, σελ. 6), τις προτάσεις των συντακτών μας, βάλτε τη δική σας γνώση και έμπνευση, ώστε να ποντάρετε σωστά.
 
Να μην ξεχάσουμε ότι στο κουπόνι του τετραημέρου υπάρχουν και τέσσερα πρωταθλήματα (Α’ Σουηδίας, Α’ Νορβηγίας, Φινλανδία, Ιρλανδία, MLS), για τα οποία θα βρείτε πλήρη ενημέρωση, με πολλά στατιστικά στοιχεία.
 
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ζευγάρια στο… όριο
Billaras: Τώρα ξεχωρίζουν τα big boys
Φώντας Τσούνης: Over (μόνο στις κάρτες)
Αντώνης Καρπετόπουλος: Θα φάει πολύ ξύλο ο Κάμπελ
Μιχάλης Τσόχος: Βραζιλία – Γερμανία και Ολλανδία - Βέλγιο
Σταύρος Κολίλας: Δύο εμφύλιοι και δύο διασταυρώσεις
Nίκος Μποζιονέλος: Η αντεπίθεση της Ευρώπης
Τόλης Χριστοφοράκης: Στο Χ2 η Κολομβία
Γιάννης Καρατζαφέρης: Βαριά κορμιά
Πάνος Παπατσώρης: Πλέον παίζουμε άμυνα
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Από το 1986 χωρίς νίκη η Αργεντινή
 
World Cup 2014
Γαλλία – Γερμανία: Στα… χαρακώματα ο άξονας
Βραζιλία – Κολομβία: Ποιος θα πιάσει τον Χάμες;
Αργεντινή – Βέλγιο: Το τάνγκο των «διαβόλων»
Ολλανδία – Κόστα Ρίκα: Όλα τα ωραία τελειώνουν
 
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Με Λέστερ δεν φοβάται
Μίλτος Ζωγράφος: Προβληματισμός στη Χέλσινγκμποργκ
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ευρωπαίες και… κουρασμένες
Σάββας Σπανούδης: Τρεις εν μέσω Γιουρόπα
Μάρκος Χάννα: Οι σκληροί του… Σιάτλ
 
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού πάλι την Τρίτη με τους δύο ημιτελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τις ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις