KING BET Τρίτης 22 Ιουλίου 2014

Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, οι συντάκτες της KING BET βρήκαν δύο θέματα για να γεμίσουν (να… παραγεμίσουν, θα λέγαμε) τις μέρες τους. Το ένα είναι ενδοοικογενειακό, καθώς το περασμένο Σάββατο παντρέψαμε τον εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Δημάκη. Μετακομίσαμε όλοι στο Λευκαντί της Εύβοιας, διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, χορέψαμε, ήπιαμε (τον μισό… Ευβοϊκό) και επιστρέψαμε στη βάση μας, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές στο boss και στην Αργυρώ για μια ζωή όπως την ονειρεύονται. Το δεύτερο θέμα είναι αμιγώς στοιχηματικό. Χορτάσαμε βόλτα στο διαδίκτυο. Από τα Νησιά Φερόε μέχρι την Εσθονία και από το Καζακστάν μέχρι την Κύπρο, η μάχη με την ενημέρωση ήταν ανηλεής. Ψάχναμε να βρούμε το ρεπορτάζ για τη Νόμε Κάλιου, τη Στιάρναν και τη Σουτιέσκα.



Ευτυχώς (θέλουμε να πιστεύουμε) βγήκαμε νικητές. Οπως ίσως καταλάβατε, τούτο το τριήμερο όλη η (όχι και τόσο προηγμένη) ποδοσφαιρική Ευρώπη παίζει μπάλα, με 57 αγώνες από Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα μας απασχολήσουν, ο Αστέρας Τρίπολης. Την περασμένη Πέμπτη, έπαιξε με τα… νεύρα των παικτών του στοιχήματος. Απαντες, είχαν ποντάρει στο under, αλλά «πάγωσαν» όταν στο 10ο λεπτό είχαν μπει ήδη δύο γκολ. Ε, δεν ξαναμπήκε άλλο μέχρι το 90’+ και το 1-1 φέρνει την ομάδα της Αρκαδίας με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο. Οσοι μάλιστα είδαν το ματς, θα διαπίστωσαν τη διαφορά επιπέδου των δύο αντιπάλων και πλέον περιμένουμε απλώς να επιβεβαιωθεί μεθαύριο στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Τώρα, όσον αφορά τους πρώτους αγώνες, εντύπωση προκάλεσαν τα 16 no goal σε 17 (!) αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ορισμένες εκπλήξεις στο Γιουρόπα Λιγκ, κυρίως από ομάδες που είχαν «φορτωθεί» υπερβολικά. Πάντως, πριν αποφασίσετε να ακουμπήσετε τα χρήματά σας στους επαναληπτικούς και πριν ακόμα διαβάσετε τα ρεπορτάζ, πηγαίνετε στη σελίδα 6 για να δείτε τι «δείχνουν» τα πρώτα αποτελέσματα. Εχει ενδιαφέρον το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου.

Τι άλλο μπορείτε να βρείτε στην King Bet της Τρίτης; Αναλύσεις των αγώνων από Ελβετία, Νορβηγία, Βραζιλία, Λιμπερταδόρες, Ιαπωνία, Αμερική, συν ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πρωτάθλημα Βελγίου που ξεκινά την Παρασκευή. Ο Νίκος Μπέλτσος μάζεψε όσα στοιχεία χρειάζεστε και σας παρουσιάζει τα συν και τα πλην των 16 ομάδων, ενώ στις αμέσως επόμενες σελίδες από το αφιέρωμα, θα βρείτε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2014-15. Αυτά, μαζί με μπέιζμπολ, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και ΚΙΝΟ, συγκροτούν το φύλλο της Τρίτης. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις