KING BET Παρασκευής 18 Ιουλίου 2014

Μπαίνουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου (σαν να… παρατράβηξε τούτος ο μήνας, δεν περνάει με τίποτα) και αρχίζει να… μυρίζει χειμώνας. Ακόμα και ο καιρός, μόνο καλοκαιρινός δεν δείχνει. Σήμερα λοιπόν, ανοίγει η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής (και στοιχηματικής) σεζόν. Με 5 χώρες στην αφετηρία, που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τον Μάιο. Η Αυστρία, η Ελβετία, η Δανία, το Μεξικό και η Χιλή ξεκινάνε την κούρσα για το 2014-15, ως «προθέρμανση» για τα μεγάλα πρωταθλήματα που έπονται.
Στο φύλλο της Παρασκευής θα βρείτε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, όπως και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Ετσι γίνεται σε κάθε… μεταγραφική περίοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι νέοι και τι περιμένουμε από δαύτους. Πρώτος, ο Αχιλλέας Κρόκος. Δοκιμασμένη συνταγή. Πρόπερσι, τον στείλαμε να κάνει Α’ και Β’ Βραζιλίας.



Χαμένος κάπου στα βάθη του Αμαζονίου, ξέχασε να επιστρέψει έγκαιρα και τώρα που τον βρήκαμε, του αναθέσαμε κάτι πιο κοντινό, μην τον ξαναψάχνουμε. Με Αυστρία και Ελβετία θα ασχοληθεί ο καλός συνάδελφος. Και ήδη, από τα πρώτα κείμενα θα καταλάβετε για τι… τρελάρα μιλάμε. Εδώ και μήνες έχει εντρυφήσει στα δύο αυτά πρωταθλήματα, που μπορεί να είναι σχετικά μικρά σε δημοτικότητα, ωστόσο παρουσιάζουν πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στη Δανία, δεν είχαμε μεταγραφή. Ο Μίλτος Ζωγράφος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη χώρα αυτή και συνεχίζει μαζί μας. Αν δίναμε σε κάποιον το… περιβραχιόνιο της εφημερίδας λόγω… παλαιότητας, ο Μίλτος θα ήταν ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να το φορέσει. Από τους πλέον εξειδικευμένους στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, έχει πλήρη ρεπορτάζ και σωστή στοιχηματική προσέγγιση.

Στο νέο ρόστερ θα βρείτε και έναν (όχι τόσο παλιό) γνώριμο. Ηταν από πέρσι μαζί μας, όταν ήρθε στη… μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αναλαμβάνοντας το Μεξικό. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, ξέραμε ότι έχει δύο ονόματα (όπως όλοι μας): Γεώργιος Βακόνδιος. Ξαφνικά, μας συστήθηκε και ως Φίλιππος. Ε, με τρία ονόματα, «δικαιωματικά» πήρε και τη Χιλή. Δηλώνει ότι του αρέσουν τα ξενύχτια και δεν έχει πρόβλημα να ψάχνει τα ρεπορτάζ της Λεόνες Νέγκρος και της Αντοφαγάστα. Θα (τον) δούμε όταν αρχίσουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές πόσο θα αντέξει…

Δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις. Τώρα, πέφτουμε στη δουλειά. Με 5 αφιερώματα στα πρωταθλήματα που κάνουν πρεμιέρα, με ένα έξτρα θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6) για τις… παγίδες που κρύβουν αυτά, με ρεπορτάζ, στήλες, προτάσεις, στατιστικά και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Επίσης, θα βρείτε και μπάσκετ, μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ (ουφ…). Τι δεν θα βρείτε; Τον Billara, που πήρε τα… κουβαδάκια του και αρμενίζει κάπου στο Αιγαίο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις