KING BET Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2017

Η Μπέρνλι έχει 9 νίκες σε 24 αγωνιστικές. Κοινό τους στοιχείο, ότι ήταν όλες εντός έδρας. Εκτός έδρας άλλωστε έχει 10 ήττες σε 11 ματς. Την Κυριακή στις 15:30 υποδέχεται την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, δεν έχει ευρωπαϊκούς αγώνες, έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με Τότεναμ, Αρσεναλ και Λίβερπουλ, και έχει τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα. Μοναδικό εκτός έδρας ματς με ομάδα της πρώτης εξάδας για την Τσέλσι είναι αυτό του Απρίλη στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Λίβερπουλ της μιας νίκης, αυτή με την Πλίμουθ, στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις της, επιστρέφει στο «Ανφιλντ», εκεί που έχει να κερδίσει για πέντε σερί αναμετρήσεις. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, να μην έχει νικήσει σε πέντε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια εγχώριων διοργανώσεων, ήταν στα τέλη του 2002 - αρχές του 2003, όταν είχε πέντε σερί «Χ».



Αν δεν καταφέρει να επικρατήσει αύριο της Τότεναμ, τότε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των έξι σερί αγώνων χωρίς νίκη στο «Ανφιλντ» που κρατάει 33 χρόνια (1984).

Εντός Βαυαρίας ταξιδεύει η Μπάγερν, 77 χιλιόμετρα βόρεια από το Μόναχο, για να αντιμετωπίσει την Ινγκολσταντ, με την οποία έχει το απόλυτο στις τέσσερις έως τώρα αναμετρήσεις τους. Η πρωτοπόρος στην Πριμέρα, έστω και με δύο αγώνες λιγότερους (εκτός έδρας με Λα Κορούνια και Θέλτα), Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Οσασούνα, ενώ η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στο «Μεντιθορόθα» με την ομάδα από την οποία έχει υποστεί τη μοναδική εντός έδρας ήττα της στο τρέχον πρωτάθλημα (1-2), Αλαβές. Οι δυο τους προκρίθηκαν πριν από μερικά 24ωρα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα αναμετρηθούν στις 27 Μαΐου.

Εχει… ξεφύγει η Γιουβέντους στο Καμπιονάτο (εφτά βαθμούς) και την Κυριακή το βράδυ κατεβαίνει στη Σαρδηνία για να αντιμετωπίσει την ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας over στο πρωτάθλημα (10 σε 11 αγώνες), Κάλιαρι. Το πρόγραμμα στην Ιταλία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα το βράδυ, όταν η Μίλαν των τριών διαδοχικών ηττών θα αντιμετωπίσει στο «Ολίμπικο» τη Λάτσιο.

Στη Σκωτία έχουμε τη φάση των «16» του Κυπέλλου, και όπως και πέρσι, οι… κολλητές από το Εδιμβούργο Χαρτς και Χιμπέρνιαν κληρώθηκαν να παίξουν μαζί. Η Σέλτικ των 23 νικών στις 24 αγωνιστικές στην Πρέμιερ αντιμετωπίζει τη μοναδική ομάδα με την οποία έχασε βαθμούς, την Ινβερνές (2-2), η οποία απέκλεισε τους «Κέλτες» στις 3 από τις 6 έως τώρα συγκρούσεις τους στο Κύπελλο, από το 2000 που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η επανέναρξη του αυστριακού πρωταθλήματος φέρνει αντιμέτωπες την Αούστρια και τη Ραπίντ Βιέννης. Στις πέντε από τις έξι τελευταίες συναντήσεις τους νίκησε η ομάδα που ήταν φιλοξενούμενη. Καλή μελέτη και πονταρίσματα, ραντεβού την Τρίτη με τους τέσσερις πρώτους αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα ματς της φάσης των «32» του Γιουρόπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις