KING BET Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2017

Το Νο Goal είναι το κοινό χαρακτηριστικό των εννέα τελευταίων συγκρούσεων της Τσέλσι με την Αρσεναλ. Από τα ματς αυτά, η Αρσεναλ σκόραρε μόνο στα δύο. Το ένα ήταν στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος, εκείνο το 3-0, που αποτελεί και την πιο μεγάλη σε έκταση ήττα φέτος της πρωτοπόρου, η οποία στα 14 εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις έχει 13 νίκες.
Ντέρμπι Ντ’ Ιτάλια έχει το μενού στο Καμπιονάτο, με την Ιντερ να έχει αυτήν τη στιγμή το καλύτερο σερί στο πρωτάθλημα, επτά νίκες. Τελευταία φορά που νίκησε όμως στο Τορίνο ήταν το 2012, έχοντας έκτοτε τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Το «2-3 γκολ» εμφανίστηκε στις 11 από τις 14 τελευταίες μονομαχίες τους. Παράδοση over έχουν Μπολόνια και Νάπολι στα μεταξύ τους ματς, με οκτώ διαδοχικά και 12 στα 16 τελευταία τους (τα υπόλοιπα τέσσερα είχαν από δύο γκολ).



Θέλτα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντιούνται την Κυριακή, 11 μέρες μετά τη δεύτερη μονομαχία τους για το Κύπελλο, η οποία έληξε 2-2. Με το 2-1 της Θέλτα στο «Μπερναμπέου» στον πρώτο αγώνα, η «βασίλισσα» έμεινε εκτός διοργάνωσης. Οι δύο αυτές πρόσφατες συναντήσεις τους ανέβασαν στον αριθμό επτά τα σερί over τους (και στο 16 στα 18 τελευταία τους). Το 2001 έφυγε τελευταία φορά νικήτρια από το «Καμπ Νόου» της Μπαρτσελόνα η Μπιλμπάο, έχοντας έκτοτε 15 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Από τη Γερμανία κρατάμε τη μόλις μία ήττα της Βόλφσμπουργκ στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στην Κολωνία και τις 9 ισοπαλίες στις 10 τελευταίες συγκρούσεις της Μπόχουμ με την Καρλσρούη (Β’ κατηγορία). Απόψε, το για ακόμη μία χρονιά μέτριο Αμβούργο φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν, η οποία δεν νίκησε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Αύριο η Μπάγερν φιλοξενεί τη Σάλκε, επί της οποίας έχει 10 νίκες (και δύο ισοπαλίες) στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Σπουδαία συνάντηση αύριο το απόγευμα στη Γαλλία. Η πρωτοπόρος Μονακό υποδέχεται τη γειτόνισσα (19 χλμ.) και ισόβαθμή της Νις, η οποία έχει μόνο μία ήττα στις 22 πρώτες αγωνιστικές, αυτήν από την Καέν με πέναλτι τη 12η αγωνιστική. Η Μονακό έχει σημειώσει 27 γκολ παραπάνω από τη Νις, όμως η τελευταία έχει την καλύτερη άμυνα (15 γκολ). Το πρόγραμμα στο Σαμπιονά κλείνει το βράδυ της Κυριακής με ένα ακόμα πιο παραδοσιακό ντέρμπι, αυτό της 5ης Σεντ Ετιέν με την 4η Λυών (50 χλμ.).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις