KING BET Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017

Την ημέρα της κλήρωσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας οι οπαδοί της Σάτον (Νάσιοναλ Λιγκ) ήταν μαζεμένοι σε έναν κλειστό χώρο κάπου εκεί στο νότιο Λονδίνο και περίμεναν τον αντίπαλο. Οταν βγήκε «Αρσεναλ» έγινε πανζουρλισμός. Αγκαλιές, φιλιά, μπύρες, χειροκροτήματα. Η πρώτη συμμετοχή του συλλόγου στην 118χρονη ιστορία του στον πέμπτο γύρο τον έφερνε απέναντι σε μία από τις σπουδαίες ομάδες της πόλης. Η ώρα της σύγκρουσης πλησίασε πια, τη Δευτέρα στις 21:55.
Η πληγωμένη από το Τσάμπιονς Λιγκ Αρσεναλ, δύο πρώην παίκτες της οποίας είναι πλέον συμπαίκτες του αυτοαποκαλούμενου «μεγαλύτερου τερματοφύλακα στην Αγγλία» (είναι 45 χρονών και ζυγίζει 127 κιλά) Γουέιν Σόου (θα είναι αναπληρωματικός τη Δευτέρα), είναι η μία από τις 8 ομάδες της Πρέμιερ που μετέχουν στον πέμπτο γύρο. Καμία αυτήν τη φορά δεν αντιμετωπίζει ομάδα της ίδιας κατηγορίας.



Στην Ισπανία, 17 νίκες και τρεις ισοπαλίες έχει η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης στις 20 τελευταίες συναντήσεις της με την Εσπανιόλ. Η επίσης πικραμένη από το Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (61) υποδέχεται τη Λεγκανές με τη χειρότερη (15), ενώ η ουραγός Οσασούνα, που σκοράρει εδώ και έξι αγωνιστικές, γυροφέρνει την έκπληξη με τη Θέλτα, η οποία έρχεται από δύο ήττες και βρίσκεται εν μέσω αναμετρήσεων με τη Σαχτάρ Ντονέτσκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Λα Κορούνια και Αλαβές έχουν παίξει τρεις φορές φέτος, μία για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Και τις τρεις ήρθαν ισόπαλες και πιθανόν το ίδιο να κάνουν και αύριο.

Στην Ιταλία, η αποσπασμένη με επτά βαθμούς από τον δεύτερο Γιουβέντους φιλοξενεί απόψε την Πάλέρμο. Τώρα τι φιλοξενία θα της κάνει με εννέα σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ από αυτήν, θα δείξει. Η Αταλάντα βγάζει μάτια φέτος και πάει για ένα ακόμα τρίποντο απέναντι στην προτελευταία Κροτόνε, ενώ οι 8 ήττες της Κάλιαρι στους 10 εκτός έδρας αγώνες της μας προδιαθέτουν για στήριξη της ερχόμενης από τρεις επιτυχίες Σαμπντόρια. Για 4-2 μας κάνει, με τη συγκατάθεση ασφαλώς και του Πάνου Γαρίδη, το Ρόμα - Τορίνο, ένα ζευγάρι που έχει επτά γκολ/γκολ στις οκτώ πιο πρόσφατες συγκρούσεις του, σε ένα ματς σάντουιτς στις υποχρεώσεις της Ρόμα με τη Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα.

Επτά βαθμούς ξέφυγε στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα της Λειψίας την περασμένη αγωνιστική, 0-3 με το Αμβούργο. Η νεοφώτιστη βρίσκεται ακόμη στη δεύτερη θέση, επτά βαθμούς μπροστά από την τρίτη Αϊντραχτ, και αντιμετωπίζει την Κυριακή τη μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έρχεται από τρεις νίκες, Γκλάντμπαχ.
Καλή επιτυχία στα πονταρίσματά σας, ραντεβού την Τρίτη με τα υπόλοιπα τέσσερα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και τους επαναληπτικούς του Γιουρόπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις