KING BET Παρασκευής 10 Μαρτίου 2017

Η Λίνκολν είναι η πρώτη non-league ομάδα μετά το 1914 (ΚΠΡ) που φτάνει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Θα αγωνιστεί στο «Εμιρεϊτς» απέναντι στην Αρσεναλ των τριών ηττών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και των δέκα εις βάρος της γκολ στα δύο ματς με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δώδεκα αγωνιστικές πριν από τη λήξη της Νάσιοναλ Λιγκ η Λίνκολν προπορεύεται με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο και οδεύει για την απευθείας άνοδο στη Β’ Αγγλίας. Στο Λονδίνο διεξάγονται συνολικά οι τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς. Την Κυριακή η Τότεναμ υποδέχεται τη συμπολίτισσα Μίλγουολ (Α’ Αγγλίας) και τη Δευτέρα η Τσέλσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Σίτι το άλλο ματς).
Το πρόγραμμα στο Καμπιονάτο ξεκινά απόψε με τη συνάντηση Γιουβέντους - Μίλαν.



Συναντήθηκαν πριν από ενάμιση μήνα στο Κύπελλο, η Γιούβε επικράτησε  2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Αύριο έχουμε το ντέρμπι της Τζένοα με τη Σαμπντόρια στην κοινή τους έδρα, με το 2-1 του πρώτου γύρου να είναι ο μοναδικός άσος στις οκτώ τελευταίες μονομαχίες τους. Την Κυριακή η Ιντερ αντιμετωπίζει την έναν βαθμό ανώτερή της Αταλάντα, ενώ η δεύτερη Ρόμα αγωνίζεται στη Σικελία με την Παλέρμο, επί της οποίας έχει τρεις σερί νίκες, όλες από το πρώτο ημίχρονο και με «4-6 γκολ».

Η Βέρντερ Βρέμης νίκησε τη Λεβερκούζεν στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους, όλες με γκολ/γκολ. Οι δύο ήταν στην «Μπάι Αρένα», εκεί όπου αγωνίζεται και απόψε. Η Μπάγερ έρχεται από τρεις σερί ήττες, έχοντας δεχθεί τέσσερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έξι από την Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν φιλοξενεί την Αϊντραχτ των τεσσάρων διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα, την οποία νίκησε στις επτά τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε.

Πέντε σερί επιτυχίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης στις ισάριθμες πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της με την Μπέτις, επτά διαδοχικά over ανάμεσα στη Λα Κορούνια και την talk of the town Μπαρτσελόνα, με τις περσινές συναντήσεις τους να λήγουν 0-8 και 4-0 υπέρ των Καταλανών. Η τρίτη Σεβίλλη υποδέχεται τη 16η Λεγκανιές, η οποία έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην επίθεση όσον αφορά τα εκτός έδρας ματς, 9 γκολ σε 13 αγώνες.

Ανέπαφη κράτησε την εστία της η ΑΕΚ στις 9 από τις 10 τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις της με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει να χάσει μακριά από την Τούμπα από το 1-0 με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Δεκεμβρίου, δηλαδή εδώ και 11 αγώνες (8 νίκες, 3 ισοπαλίες). Νωρίτερα την Κυριακή ο Ολυμπιακός των τριών σερί ηττών στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Ατρόμητο των τεσσάρων διαδοχικών νικών.

* Ο Βασίλης Μπανιάς απουσιάζει λόγω ασθένειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις