KING BET Παρασκευής 3 Μαρτίου 2017

Το 3-4 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Εμιρεϊτς» δεν ήταν το μεγαλύτερο σκορ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Αρσεναλ την τελευταία δεκαετία. Το 2007 οι «κανονιέρηδες» πέρασαν με 6-3 από το «Ανφιλντ» και από τότε είχαμε και άλλα συναρπαστικά ματς: 4-1, 4-2, 4-4, 5-1 (όλα στο Λίβερπουλ), 4-1 η Αρσεναλ εντός έδρας, και 3-3 πέρσι τον Γενάρη. Η Τσέλσι που έχει ξεφύγει δέκα βαθμούς αγωνίζεται τη Δευτέρα στη μία από τις τρεις έδρες που έχει χάσει φέτος, αυτήν της Γουέστ Χαμ, 2-1 για το Λιγκ Καπ τον Οκτώβριο. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και πέρσι στο πρωτάθλημα.
Η μία από τις τρεις απώλειες βαθμών της Μπάγερν στο «Αλιάντς» στο φετινό πρωτάθλημα ήταν με την Κολωνία. Εκείνο το 1-1, που θα μπορούσε να είναι και 1-2, διέκοψε το σερί των έξι νικών των Βαυαρών επί της συγκεκριμένης αντιπάλου. Η Κολωνία, μαζί με τις Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ, διατηρεί το εντός έδρας αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα.



Κάτω από τη μέση της βαθμολογίας βρίσκονται Γκλάντμπαχ και Σάλκε, οι οποίες θα συναντηθούν τρεις φορές μέσα σε δώδεκα μέρες, οι δύο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόγραμμα στο Καμπιονάτο ξεκινά αύριο στις 4 με την αναμέτρηση της δεύτερης Ρόμα και της τρίτης Νάπολι. Η παρέα του Τότι πήρε το «τρίποντο» στις 8 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την αντίπαλό της, η οποία την περασμένη εβδομάδα έχασε για πρώτη φορά μετά από 14 αγωνιστικές, 0-2 από την Αταλάντα. Η Ρόμα επικράτησε της Νάπολι τις πέντε τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, όπως συνέβη και τον Οκτώβριο για τον πρώτο γύρο (1-3).

Η Θέλτα είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν κερδίσει στο τρέχον πρωτάθλημα την Μπαρτσελόνα (4-3) και την αντιμετωπίζει αύριο (21:45) στο «Καμπ Νόου» για τον β’ γύρο. Νωρίτερα (17:15), η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί απέναντι στη μία από τις 3 ομάδες με την οποία είχε απώλεια βαθμών στο «Μπερναμπέου», την Εϊμπαρ (1-1).

Συναντήσεις μεταξύ ομάδων της πρώτης πεντάδας έχουμε στη Σούπερ Λίγκα. Ο ερχόμενος από δύο ήττες στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα (Κυριακή, 19:30), εκεί που κράτησε ανέπαφη την εστία τους στις τρεις τελευταίες παρουσίες του, ενώ η αήττητη για έξι αγωνιστικές ΑΕΚ δίνει το τέταρτο από τα επτά σερί παιχνίδια της στην Αττική, τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη, με τον επίσης αήττητο για έξι ματς και ομάδα με τα περισσότερα under στο πρωτάθλημα (17 στα 22), Πανιώνιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις