KING BET Τρίτης 28 Μαρτίου 2017

Αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην ευρωπαϊκή ζώνη θα έχουμε ξανά το πρώτο δεκαήμερο του καλοκαιριού. Οι ομάδες συνεχίζουν απόψε με φιλικά. Η Γαλλία αγωνίζεται στο «Σταντ Ντε Φρανς», εκεί που στους 13 αγώνες της την τελευταία τετραετία σκόραρε (11 νίκες, 10 over). Τελευταία φορά που η ομάδα του Ντεσάμπ δεν βρήκε δίχτυα στο έκτο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης ήταν στις 26 Μαρτίου του 2013. Τότε που για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποδέχτηκε την Ισπανία και έχασε 1-0. Την ομάδα δηλαδή που φιλοξενεί και απόψε, και με την οποία έχει έξι διαδοχικά under.
Απέναντι στην Ισπανία (31 Μαρτίου 2015) ήταν και η τελευταία φορά που η Ολλανδία κράτησε ανέπαφη την εστία της σε εντός έδρας ματς (2-0). Στις επόμενες επτά εντός έδρας υποχρεώσεις της δέχτηκε γκολ: ΗΠΑ 3-4, Ισλανδία 0-1, Τσεχία 2-3, Γαλλία 2-3, 0-1, Ελλάδα 1-2, Λευκορωσία 4-1, Βέλγιο 1-1.



Απόψε αντιμετωπίζει στο Αμστερνταμ την Ιταλία, η οποία νίκησε μόνο στις 5 από τις 25 πιο πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις της. Η διοργανώτρια του Μουντιάλ, Ρωσία, φιλοξενεί στο Σότσι το Βέλγιο, ενώ στη Μαδέιρα η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Σουηδία.

Μάρτης ήταν και όταν η Αργεντινή έπαιξε τελευταία φορά στη Βολιβία. Η ατμοσφαιρική πίεση του αέρα στην υψηλότερη πρωτεύουσα του κόσμου βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν το 1-1 το 2013, τέσσερα χρόνια μετά από εκείνο το υπέρ τους 6-1 την Πρωταπριλιά του 2009. Αναμετρήσεις που είναι και οι πιο πρόσφατες της Αργεντινής στη Λα Πας. Το θέμα του υψομέτρου έχει να αντιμετωπίσει και η Κολομβία, που αγωνίζεται στην επισήμως υψηλότερη πρωτεύουσα του κόσμου (στη Βολιβία έχουν… δύο πρωτεύουσες, καθώς συνταγματικά πρώτη πόλη θεωρείται η Σούκρε - η Λα Πας είναι διοικητική).

Στο Κίτο λοιπόν παίζει η Κολομβία, η οποία επικράτησε του Ισημερινού στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες μονομαχίες τους. Οι 12 από τις 16 τελευταίες συγκρούσεις τους συνοδεύτηκαν από under. Η πρωτοπόρος Βραζιλία υποδέχεται την εκτός πεντάδας Παραγουάη, ενώ η δεύτερη Ουρουγουάη αγωνίζεται στο χτυπημένο από τις πλημμύρες Περού. Στον όμιλο της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής διεξάγεται η 4η από τις 10 αγωνιστικές και οι τέταρτες Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται στην έδρα του τρίτου Παναμά, με τον οποίον έμειναν στο 1-1 στις δύο πιο πρόσφατες μονομαχίες τους.

Στους δύο ασιατικούς ομίλους ξεχωρίζει η συνάντηση της Αυστραλίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που μάχονται για μια θέση στην πρώτη δυάδα. Οι τέσσερις προηγούμενες συγκρούσεις τους είχαν No Goal και under. Η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης και τελευταίας φάσης των προκριματικών του Euro U19 (Elite Round) λαμβάνει χώρα σήμερα στους τέσσερις από τους επτά ομίλους. Η Εθνική μας αγωνίζεται με τη γηπεδούχο του γκρουπ, Ολλανδία, την ώρα που η Φινλανδία θα αντιμετωπίζει την Ουκρανία. Με νίκη της Εθνικής μας υπάρχει βάσιμη ελπίδα πρόκρισης. Καλή ανάγνωση, ραντεβού ξανά την Παρασκευή με… Σκανδιναβίες, μια πρώτη γεύση από τις οποίες μπορείτε να πάρετε στο σημερινό φύλλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις