KING BET Παρασκευής 17 Μαρτίου 2017

Την ώρα (19:30) που ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στη «Λεωφόρο» με τον Παναθηναϊκό, θα γνωρίζει ήδη αν η απόστασή του από τον δεύτερο Πανιώνιο θα έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος) να έχει περάσει νικηφόρα από την Τούμπα (15:00), κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 31 χρόνια (30 ήττες, 4 ισοπαλίες). Αν τελικά η παράδοση σπάσει και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός επιμηκύνει το εντός έδρας σερί νικών του στις τέσσερις, θα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα πράγματα ως προς τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ρευστά. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο δυνατό για τους κατόχους του τίτλου, αφού οι υπόλοιποι πέντε αγώνες που θα ακολουθήσουν θα είναι με ομάδες από την έβδομη θέση και κάτω.



Την ίδια μέρα (Κυριακή, 18:30) στην Πρέμιερ Λιγκ η 3η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την 4η Λίβερπουλ. Οι 6 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στο Μάντσεστερ για το πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από over. Από τον Οκτώβριο έχει να χάσει στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή εδώ και 17 αγωνιστικές. Επόμενη αντίπαλός της είναι η Μίντλεσμπρο (Κυριακή, 14:00), η οποία έχει να σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, για αυτό και είναι μακράν η ομάδα με τη λιγότερο παραγωγική επίθεση, 19 γκολ σε 27 παιχνίδια.

Κυριακή αγωνίζεται και η Μπάγερν (18:30), η οποία μετά την εντός έδρας ήττα της Λειψίας την περασμένη εβδομάδα από τη Βόλφσμπουργκ (0-1), ξέφυγε δέκα βαθμούς στην κορυφή. Στο «Μπορούσια Παρκ» της Γκλάντμπαχ η Μπάγερν υπέστη τη μοναδική εκτός έδρας ήττα της την περασμένη σεζόν, ενώ το 2-0 του πρώτου γύρου ήταν η πρώτη νίκη των Βαυαρών στις πέντε πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους.

Μία νίκη στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στο Καέν έχει η πρωτοπόρος στη Γαλλία Μονακό, τα πέντε εκτός έδρας ματς της οποίας στο πρωτάθλημα εμφάνισαν γκολ/γκολ. Η δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την τέταρτη Λυών (έξι σερί over στα μεταξύ τους), ενώ η τρίτη Νις φιλοξενείται από τη δέκατη Ναντ, η οποία έχει σημειώσει τα λιγότερα εντός έδρας γκολ στο Σαμπιονά, 11 σε 14 αναμετρήσεις.

Την ομάδα που τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο Καμπιονάτο, τη Σαμπντόρια (επτά ματς), αντιμετωπίζει η Γιουβέντους (Κυριακή, 16:00), που βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν και στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με τη Σασουόλο, ήρθαν όμως ισόπαλοι (1-1, 2-2, 2-2) στις τρεις φορές που τη φιλοξένησαν – η τέταρτη θα είναι μεθαύριο στις 21:45.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις